TEMPERATURI ÎN CREȘTERE ÎN TOATĂ ȚARA. Prognoza meteo pentru săptămâna 21-27 martie

21 mar 2022
În ultima săptămână din martie, vom avea timp frumos în toată țara. Temperaturile cresc treptat atât ziua, cât și pe timpul nopții, însă vremea continuă să fie rece, cu temperaturi sub zero grade, noaptea. Meteorologii nu anunță precipitații pentru următoarele șapte zile. Iată detalii pentru fiecare zonă în parte.

În zona de Nord a țării, în primele două zile ale săptămânii temperaturile vor oscila între +8, +11 grade Celsius ziua și între -2, -7 grade pe timpul nopții. De miercuri, mercurul din termometre va urca până la + 13 grade Celsius în timpul zilei, iar noaptea valorile termice vor indica -5, 0 grade Celsius, menținându-se așa până duminică.
 

În raioanele din Centru, va fi cu un grad mai mult: +9, +12 grade Celsius ziua și -1, -6 grade noaptea, în zilele de luni și marți. De miercuri, până duminică, mercurul din termometre va oscila între +11, +14 grade în timpul zilei, iar în timpul nopții temperatura aerului va crește treptat de la -4, până la +1 grad Celsius.
 
Și la Sudul țării, săptămâna va fi caracterizată de o creștere treptată a temperaturilor. Luni și marți, vom avea parte de +10, +13 grade pe parcursul zile, iar noaptea se vor înregistra -5, 0 grade Celsius.

În această perioadă, este în toi munca în sere, la culturile rezistente la frig (varză timpurie, ceapă, țelină), verdeață (ceapa pentru cozi, spanac, mărar, pătrunjel, ridiche, salată verde, sfeclă). Vremea bună permite efectuarea lucrărilor în livezi și vii. De asemenea, timpul este unul bun pentru pregătirea solului pentru semănăturile de primăvară.

TEMPERATURI ÎN CREȘTERE ÎN TOATĂ ȚARA. Prognoza meteo pentru săptămâna 21-27 martie

TEMPERATURI ÎN CREȘTERE ÎN TOATĂ ȚARA

Prognoza meteo pentru săptămâna 21-27 martie

TEMPERATURI ÎN CREȘTERE ÎN TOATĂ ȚARA. Prognoza meteo pentru săptămâna 21-27 martie

loading ...