ULTIMA ORĂ! VESTE TRISTĂ... DIANA CRUDU RĂMÂNE ÎN AREST PREVENTIV

25 nov 2021

Curtea de Apel Chișinău (CA) a respins astăzi, 25 noiembrie 2021, recursul depus de Diana Crudu și avocatul său, Valerii Astafiev, privind casarea deciziei primei instanțe. Amintim că la 19 noiembrie curent, Judecătoriei Chișinău cu sediul la Ciocana a emis o decizie prin care Diana a fost arestată pentru 20 de zile și plasată în izolatorul de detenție provizorie al CNA.
 
Ieri AGROMEDIA a publicat un interviu cu dl Astafiev în care domnia sa aducea argumente ferme și certe că Diana este nevinovată, iar reținerea ei a fost una abuzivă și ilegală. Mai mulți producători autohtoni și-au arătat sprijinul față de cea care i-a promovat și le-a întins o mână de ajutor în cele mai grele momente, organizând târguri și evenimente agricole dedicate lor. Avocatul a făcut apel la rațiunea completului de judecată de la CA și ne-a mai declarat că dosarul va ajunge la CtEDO.
 
Ședința de azi a durat circa o oră. Portalul nostru a discutat cu Valerii Astafiev.

„Nu am primit decizia motivată, ei au pronunțat dispozitivul că cererea nostră se respinge și se menține hotărârea primei instanțe. Dar ce fel de motivare poate fi, dacă n-a fost niciun argument în favoarea
arestului? Vom aștepta să expire cele 20 de zile, dar nu cred că nu vor recurge iar la prelungirea arestului. Chiar e ieșit din comun!”
, ne-a comunicat avocatul Dianei Crudu.

sursa poza: sputnik.md

ULTIMA ORĂ! VESTE TRISTĂ... DIANA CRUDU RĂMÂNE ÎN AREST PREVENTIV

ULTIMA ORĂ! VESTE TRISTĂ

DIANA CRUDU RĂMÂNE ÎN AREST PREVENTIV

ULTIMA ORĂ! VESTE TRISTĂ... DIANA CRUDU RĂMÂNE ÎN AREST PREVENTIV

loading ...