5 MOTIVE PENTRU CARE FERMIERII DIN MOLDOVA ALEG PREPARATELE ALFA SMART AGRO

01 feb 2024
Fermierii din Republica Moldova cunosc bine produsele de protecție a plantelor ALFA Smart Agro. Acestea s-au impus ca preparate de calitate, cu preț rezonabil, prezentând rezultate excelente pe câmpurile, livezile și viile din țara noastră.
 
În anul 2023, compania a deschis o reprezentanță oficială în Republica Moldova, la Chișinău. Acum, ALFA Smart Agro are și un depozit în orașul Strășeni, unde va avea întreaga gamă de produse, ceea ce va permite fermierilor să-și primească comanda în cel mai scurt timp.


Eficiență demonstrată

ALFA Smart Agro este unul dintre cei mai importanți producători ucraineni de produse de protecție a plantelor. Potrivit statisticii, compania se află în top 5 furnizori de pesticide și micronutrienți de calitate pe piața ucraineană. ALFA Smart Agro îndeplinește pe deplin cerințele unei companii europene moderne atât prin calitatea produselor, cât și prin abordarea responsabilă a agriculturii.
 
Din 2016, compania are producție proprie în Bila Tserkva (regiunea Kiev, Ucraina) și investește mult în direcția științifică. Capacitatea de producție a fabricii este astăzi de aproximativ 15 mii de tone de produse pe an. Toate preparatele ALFA Smart Agro respectă standardele internaționale de calitate CIPAC, la fiecare etapă de producție există Multi-Control, adică o verificare precisă a tuturor indicatorilor care garantează calitatea produselor.
 

Soluții inovatoare

ALFA Smart Agro este prezentă pe piața din R. Moldova cu un portofoliu de 12 produse. Pe lângă preparatele de bază, compania vine și cu dezvoltări unice. Unul dintre aceste preparate este Trionix, un erbicid cu trei substanțe active și antidot, pentru protecția culturilor de cereale păioase împotriva buruienilor dicotiledonate anuale și perene, inclusiv samurasla de floarea-soarelui și rapiță de orice selecție. Trionix controlează aproximativ 100 de specii de buruieni, este absolut sigur în rotația culturilor, nu are efecte secundare și elimină la maxim fitotoxicitatea asupra culturii. Trionix se aplică de la 3 frunze până la faza de „frunză stindard” (BBCH 21-39) a culturii și are un efect pozitiv asupra valorificării potențialului de producție.


 
O altă soluție avansată, dezvoltată de ALFA Smart Agro este insecto-acaricidul Longas pentru protecția livezilor și viilor. Principalul său avantaj este controlul acarienilor în toate stadiile de dezvoltare și al insectelor dăunătoare din clasa lepidopterelor.
 

Combinația potrivită pentru protecția eficientă

Mulți agronomi cunosc deja insecticidul Viares, erbicidul Biker Duo, fungicidul Teză sau, de exemplu, fungicidul Bolivar Forte, în a cărui formulă interacționează două substanțe active din clase diferite: triazoli și strobilurine. Dezvoltându-se pe piața din R. Moldova, compania înregistrează până la 5 produse noi anual, care să răspundă necesităților fermierilor și să fie accesibile ca preț.
 
Preț favorabil
Produsele ALFA Smart Agro asigură un echilibru favorabil între preț și calitate și ajută fermierii să obțină cele mai bune rezultate - atât în ceea ce privește calitatea culturilor, cât și eficiența economică.


 
Distribuitori oficiali 
Găsiți preparatele ALFA Smart Agro doar la distribuitorii oficiali. Negocierile sunt în curs de desfășurare, dar compania are deja acorduri pentru 2024 cu mai multe companii de distribuție.

Acest lucru garantează fermierului disponibilitatea produselor și servicii de calitate. În același timp, agricultorii pot beneficia de suport și sfatul specialistului de la reprezentantul ALFA Smart Agro în Moldova, Gennadii Covaliov.
 
Date de contact:
Director de vânzări al ALFA Smart Agro în Moldova, Gennadii Covaliov
+373 69 379 060
gennadii.kovalov@alfasmartagro.md
 
Vizitați ALFA Smart Agro și pe paginile oficiale:
https://alfasmartagro.com/md/
https://www.facebook.com/alfasmartagro.moldova
 
 
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...