VIDEO: FERMIERII DIN NORDUL ȚĂRII AU DAT START NOULUI SEZON AGRICOL

14 feb 2024
Fermierii din nordul Moldovei au participat la evenimentul Corteva Lerning Day. Ca de fiecare dată, la început de sezon agricol, Corteva organizează seminare pentru a discuta cu fermierii despre problemele cu care s-au confruntat anul precedent și, împreună, identifică soluții pentru a le depăși.
 
La Bălți, fermierii au venit în număr mare, peste 200, fapt ce demonstrează încrederea pe care o au în produsele Corteva și interesul lor pentru preparatele companiei.
 
Mulți dintre ei au testat în 2023 pentru prima dată produsul biologic nou, biostimulatorul Utrisha N. Toți s-au arătat mulțumiți de rezultatele obținute și interesați să aplice produsul și în 2024, deja pe suprafețe mai mari.

Citiți și: CORTEVA LEARNING DAY: Tehnologii noi pentru un sezon agricol bun

Reprezentanții Corteva au prezentat gama nouă de hibrizi de porumb, adaptați pentru cultivarea în zona Republicii Moldova. De asemenea, specialiștii au împărtășit fermierilor tehnici utile și importante de utilizat în cultivarea porumbului și a florii-soarelui.
 
Cum a decurs evenimentul de la Bălți, dar ce povestesc fermierii despre experiența lor cu preparatele Corteva, vedeți în materialul VIDEO.
 
Urmăriți Corteva pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter și  YouTube.
loading ...