VIDEO: NOUTATEA SEZONULUI: Ellenis DK, noul hibrid de folarea-soarelui de la Bayer

19 feb 2024
Bayer vine cu noutatea sezonului în această primăvară. Compania aduce pe piață noi hibrizi de floarea-soarelui. Premiera a avut loc în cadrul Forumului Bayer 2024. Fermieri din toate regiunile țării au fost prezenți la eveniment pentru a descoperi pozițiile noi din portofoliul companiei.
 
Igor Copacinschi, director Departamentul Bayer CropScience Republica Moldova:
Stimați parteneri, mulțumim că ați dat curs invitației noastre la acest forum, dedicat prezentului și viitorului. Astăzi, suntem aici pentru a discuta despre provocările voastre și strategiile noastre, produsele inovative cu care venim în 2024.
 
Începând cu 2024, Bayer revine la tehnologia de cultivare a florii-soarelui prin adăugarea în portofoliu a hibridului Ellenis DK. Hibrid semitimpuriu cu potențial de producție ridicat, vigoare bună la răsărire, tolerant la Orobanche și principalele boli. Este hibridul care vă poate aduce producții stabile.
 
Despina Leveanu, Marketing manager pentru culturi industriale Bayer:
Este o cultură care nu a dezamăgit niciodată. Indiferent de an, tot aduce profitabilitate în gospodăriile dvs. Anul acesta, lansăm un hibrid în segmentul Clearfield Plus, însă nu ne oprim aici. În 2025, vom mai avea un hibrid în această tehnologie și vom aduce și tehnologia Expres.
 
Și la cultura porumbului Bayer vine cu noutăți, 3 hibrizi noi: DKC 4031 DKC 4231 și DKC 4391. Sunt hibrizi din segmentul timpuriu, cu potențial ridicat de producție.
 
Daniel Stanciu, Marketing manager pentru cultura de porumb Bayer:
În această primăvară, venim cu încă o noutate, un insecticid nou la porumb: Sivanto Energy. Este omologat pentru combaterea dăunătorilor. În special, oferă protecție pentru Helicoverpa (Omida fructificațiilor) Ostrinia (sfredelitorul) și Diabrotica.
 
Pentru mai multe informații de la eveniment, dar și opinia fermierilor despre produsele Bayer, vedeți materialul VIDEO.
 
Bayer este aliatul fermierilor în identificarea soluţiilor complexe pentru toate problemele din câmp. Toate produsele create de Bayer sunt aduse pe piață numai după o lungă cale de cercetare.
 
Pentru mai multe detalii despre produsele Bayer, contactați reprezentanții regionali:
  • Eugen Fetescu – Nord 068688476.
  • Radu Raducan – Sud 069720006.
  • Valentina Furdui – Centru-Nord 060762999.
 
 
loading ...