CEA MAI PERFORMANTĂ TEHNICĂ AGRICOLĂ LA „SECERIȘ 2023”

14 aug 2023
Anul acesta, campania de recoltat la cultura mare s-a încheiat cu un eveniment grandios, organizat de compania DiazTech, împreună cu ADMA și Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. Fermieri din toată țara, împreună cu echipa DiazTech și oaspeți de rang înalt s-au adunat la Băcioi pentru a marca sfârșitul secerișului printr-o expoziție de tehnică agricolă performantă.
 
DiazTech este partenerul de încredere al fermierilor, mereu alături de ei cu cea mai modernă tehnică de la cele mai cunoscute mărci internaționale: FENDT, VALTRA, LEMKEN, MANITOU, KÖCKERLING ș.a., prezente și la eveniment.


 
Roman Braguța, product manager DiazTech:
Suntem astăzi la un eveniment organizat în premieră: „Seceriș 2023”. Venim cu o prezentare a celei mai largi game de tehnică agricolă, cu cel mai mare tractor din R. Moldova: FENDT 1162 MT; noua serie FENDT 700 și noua serie G de la compania Valtra.
 
Efortul depus de echipa de profesioniști DiazTech pentru a pune la dispoziția agricultorilor mașini agricole de ultimă oră a fost apreciat și de oficialii prezenți la eveniment.
 
Maxim Popov, director executiv ADMA:
Avem o cooperare foarte bună împreună cu DiazTech, o colaborare eficientă, bazată pe bani. Este unicul dealer de la care achiziționăm tehnica cea mai scumpă, dar și ca volum – cel mai mare. Nu am avut niciodată remarci de la fermieri în ceea ce privește mentenanța sau service-ul oferit de DiazTech. Echipamentele toate sunt fiabile, moderne, îndeplinesc toate cerințele tehnice ale fermierilor. Sperăm, pe viitor, să colaborăm la fel de bine și să putem dota și moderniza parcul agricol al fermierilor din R. Moldova împreună.


 
Igor Grosu, președintele Parlamentului RM:
Nu m-am abținut și am urcat în câteva tractoare. Este o tehnică foarte performantă, ușor de manevrat și condus. Organizatorilor le urez să găsească soluțiile eficiente pentru a facilita accesul fermierilor la aceste tehnologii moderne.
 
Tehnica pe care DiazTech o pune la dispoziția agricultorilor moldoveni, cu siguranță, corespunde celor mai înalte cerinţe de piaţă, lucru menționat chiar de cei care muncesc zi de zi cu tractoarele, combinele și utilajele agricole procurate de la companie.
 


Victor Chiriac, „Climăuțanul-Agro” SRL:
Avem o colaborare foarte bună cu DiazTech. Tractorul FENDT 1162 MT l-am procurat fiind o necesitate pentru noi, întrucât gestionăm o suprafață mare: 9.700 de hectare de teren arabil. El ne va permite să implementăm tehnologii eficiente de prelucrare a solului. Tractorul are capacitatea de 620 CP, astfel, vom putea lucra și cu utilaje mai mari, mai grele, astfel încât lucrul să meargă mai spornic.
 
Sergiu David, „Agroivalis” SRL:
Avem în gestiune 600 de teren agricol și o fermă de ovine și caprine. În parcul agricol al companiei avem tehnică de marca Fendt, Valtra și Manitou. Este o tehnică foarte performantă, alta, mai bună, nu găsim pe piață. Efectuăm toate lucrările necesare în câmp: arat, cultivat, semănat etc., iar cu Manitou lucrările de încărcare, descărcare la fermă. De asemenea, tractoarele sunt foarte confortabile.


 
De asemenea, în cadrul evenimentului, DiazTech a premiat mecanizatorii din toată țara pentru rezultate frumoase, obținute pe parcursul anului 2022-2023.

Pentru detalii despre cele mai performante utilaje agricole de pe piața R. Moldova, adresați-vă la specialiștii DiazTech.
loading ...