VIDEO: Tehnică de ultimă generație pentru toate necesitățile fermierilor

24 oct 2023
După cum ne-am obișnuit deja, DiazTech a fost prezentă la Expoziţia internaţională de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial MOLAGROTECH, ediția de toamnă cu tehnică de ultimă generație pentru toate necesitățile fermierilor.
 
Anton Kostyrko, director marketing Europa de Est, AGCO:Dacă aveți nevoie de un tractor mic, întotdeauna puteți găsi un ajutor de nădejde la Valtra seria A. 115 CP, iar tractorul poate fi utilat cu încărcător cu braț telescopic. De asemenea, mai sunt și alte tractoare cu capacitatea de la 155 CP până la 235 CP, seria T.
 
În acest an, DiazTech a prezentat tractoarele Valtra Seria G, 135 CP, care, de asemenea, poate fi echipată cu utilaje suplimentare pentru efecuarea lucrărilor de care aveți nevoie.
 
Pentru combina Fendt 6335 cu paralele și noua serie G de la Valtra, DiazTech a fost premiată cu locul I în cadrul concursului „Noutatea Anului”. DiazTech vine întotdeauna în suportul fermierilor cu ultimele inovații în materie de tehnică și utilaje de la cele mai importante nume de pe piața mondială a echipamentelor agricole de top.

Florian Tschirschnitz, directorul pieței de retail pentru Europa Centrală și de Est, FendtSunt foarte bucuros să fiu aici, în Moldova, sunt pentru prima dată. Sunt responsabil de piețele din Austria până în Azerbaidjan și alte piețe mici, în total - 27. De fapt, aceste piețe sunt mici, dar sunt extrem de importante pentru noi. Vedem o dezvoltare foarte progresivă a agriculturii în aceste țări, iar noi, Fendt, fiind mereu pionieri în fruntea celor mai moderne și avansate tehnologii durabile, constatăm aici, în Moldova, un număr în creștere de clienți. Noi le oferim soluții pentru ca afacerea lor să fie cu adevărat profitabilă și durabilă.Mai multe detalii, vedeți materialul VIDEO. Pentru informații suplimentare și consultanță, ne găsiți la oficiul central DiazTech de la Strășeni, str. Chișinăului 10A, pe site-ul oficial DiazTech.md sau online pe pagina de Facebook.
 
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...