ALĂTURI DE FERMIERI CU TEHNICĂ PERFORMANTĂ ȘI PRODUSE FITOSANITARE INOVATIVE

10 jul 2023
Tradițional, companiile DiazTech și DiazChim sunt prezente la Expoziția specializată de tehnică, echipament și inovații „Ziua Fructelor” pentru a fi alături de fermieri cu tehnică modernă specializată pentru livezi și spațiile de depozitare și, respectiv, produse de uz fitosanitar și fertilizanți.Victor Cucu, administrator DiazChim:
Drept consecință a pandemiei și războiului, care au dus la schimbarea geografiei piețelor de desfacere a fructelor moldovenești, putem spune că au crescut cerințele de calitate pentru producători. Din acest motiv, în ultimii ani, în țara noastră scad suprafețele de livezi, dar este îmbucurător faptul că este în creștere nivelul de performanță a pomiculturii moldovenești.

Marea majoritate a producătorilor de fructe sunt clienții noștri. Compania DiazChim oferă o gamă largă de produse de uz fitosanitar pentru protecția împotriva bolilor și dăunătorilor de la cele mai cunoscute companii pe plan mondial. La expoziție, avem ocazia să ne reîntâlnim și să discutăm cu ei. Evident, dacă vrei rezultate excelente, trebuie să investești în produse fitosanitare de calitate, iar în acest caz, DiazChim este gata să vină cu cele mai inovative produse, doar ca succesul clientului să fie garantat.În acest an, DiazTech a fost prezentă la expoziție cu stivuitoarele cu catarg, un nume bine cunoscut în domeniul utilajelor agricole. Este varianta ideală pentru spațiile de depozitare și camerele frigorifice.

Roman Braguța, product manager DiazTech:
Fermierii pot testa fiabilitatea stivuitorului Manitou, modelul 318. Stivuitorul are autonomie de 48 de ore, cu bateria de la producător francez, care permite efectuarea lucrărilor și la temperaturi sub zero grade. Varianta ECO, total electrică este compatibilă cu panourile fotovoltaice. Avem deja experiență frumoasă cu gospodării agricole care au instalat panouri fotovoltaice și alimentează stivuitorul Manitou de la ele.

Sunt perfecte pentru încărcări și descărcări rapide și în siguranță. Simplitatea relativă a modelelor asigură o întreținere ușoară și rapidă. Este cea mai bună ofertă pentru raportul fiabilitate mare și costuri de întreținere reduse.DiazTech oferă agricultorilor tehnică și utilaje agricole performante pentru efectuarea lucrărilor necesare în livezi, spații de depozitare și camere, ce corespunde celor mai înalte cerinţe de piaţă, lucru demonstrat prin succesul obținut de producători.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială https://diaztech.md/.
loading ...