FENDT IDEAL 9 A DEMONSTRAT PERFORMANȚĂ ÎN CÂMPURILE DE LA ONIȚCANI, CRIULENI

20 jul 2023
Ca în fiecare an, DiazTech este în câmp, alături de fermieri, pentru a asigura o campanie de recoltat productivă și fără pierderi de recoltă. Acest lucru este posibil doar cu tehnica agricolă inteligentă, de ultimă generație, cum este combina de capacitate înaltă, Fendt IDEAL 9.

Agricultorii prezenți la eveniment s-au convins de acest fapt, urmărind combina în acțiune în câmpurile lui Maxim Vrabie de la Onițcani, Criuleni, în cadrul Zilei de Câmp, organizată de DiazTech.

Fendt IDEAL 9 a demonstrat performanță în condițiile în care altă mașină nici nu ar intra în câmp: pământ umed, rapiță cu grad înalt de îmburuienare și pătulită. Cu toate acestea, la final, în buncăr au ajuns boabe curate, iar combina a finalizat operațiunea fără dificultăți.
 
Roman Braguța, product manager DiazTech:

Suntem astăzi în gospodăria TerraRica, la Maxim Vrabie, cu combina IDEAL 9, care deja îi aparține. Recoltăm o rapiță specifică, care nu a văzut umiditate din 25 aprilie, până ieri.

Am recoltat în două câmpuri. Combina a arătat potențialul ei adevărat și capacitatea tehnică de a nu se bloca acolo unde este multă verdeață. A finalizat operațiunea, fără a fi necesar ca operatorul să coboare din cabină.
 
De menționat că, IDEAL 9 se deosebește prin eficacitate, consum redus de combustibil, cheltuieli minime pentru întreținere și este dotată cu super condiții pentru operator. Dispune de un sistem inovator de treierat, funcţionare simplă şi intuitivă şi fiabilitate absolută.
 
Vitalii Panicerskii, reprezentant AGCO:

Avem în față mașina de capacitate mare, până la 90 de tone de semințe pe oră. Viteza maximă în timpul recoltării este de până la 13 km/h. Suntem întrebați la ce este economă mașina noastră. Pentru o mașină cu capacitatea de 650 CP, 11,2 l/ha este un rezultat excelent. Combina este dotată cu sistem de navigare prin satelit, asta ne permite să utilizăm eficient toată lățimea hederului.
 
Maxim Vrabie, administratorul companiei TerraRica cultivă grâu, orz, rapiță pe suprafețe mari, iar recoltarea în termeni optimi a tuturor culturilor este un criteriu important pentru a asigura o rentabilitate cât mai bună. Astfel, antreprenorul a achiziționat anul acesta combina de capacitate înaltă, Fendt IDEAL 9. A testat-o deja la toate culturile și spune că este mulțumit de rezultate.
 
Maxim Vrabie, administrator TerraRica:

Principalele argumente care ne-au convins să alegem această combină a fost cel mai bun raport calitate/preț și deservirea la nivel înalt, acordată de compania DiazTech.
 
Pentru mai multe detalii despre combina Fendt IDEAL 9 sau alte utilaje agricole Fendt, adresați-vă la specialiștii DiazTech – dealerul oficial al mărcii germane în Republica Moldova de 7 ani.
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...