MOLDOVA PREZINTĂ OFERTA TURISTICĂ LA ,,ITB BERLIN 2024”

05 mar 2024
În perioada 5-7 martie, Republica Moldova participă cu stand de țară la unul dintre cele mai mari târguri internaționale de turism, ,,ITB Berlin 2024”.
 
Oferta turistică națională este prezentată anul acesta de 15 reprezentați ai industriei turismului din Republica Moldova printre care: autorități publice centrale și locale, asociații profesionale de turism, agenții de turism, hoteluri, pensiuni, vinării și operatori de transport avia.
 
Misiunea reprezentaților naționali este de a relata despre cele mai autentice și unice rute gastronomice, vitivinicole, culturale și de aventură ale anului 2024. Un alt obiectiv este fortificarea relațiilor de parteneriat și schimbul de experiență între profesioniștii din Republica Moldova și Republica Federală Germania. Totodată menționăm că turiștii germani în anul 2023 au fost în top 4 țări care au vizitat țara noastră reprezentând 5,3% din numărul total al turiștilor străini.
 


În data de 6 martie, la standul Republicii Moldova va avea loc un eveniment networking - ,,Wine o’clock” în cadrul căreia va fi prezentată oferta turistică a Republicii Moldova, cu degustație de vin moldovenesc.
 
Persoanele cointeresate de turismul vitivinicol, vor avea ocazia să facă cunoștință cu vinul moldovenesc în cadrul degustărilor organizate în cadrul expoziției de la cramele: Milestii Mici, Cricova, Chateau Purcari, Chateau Vartely, Asconi Winery și Kislov Wine .
 
Reprezentarea Republicii Moldova la  ITB BERLIN, în Germania este asigurată de Ministerul Culturii, Oficiul Național al Turismului și Proiectul de Competivitate și Reziliență Rurală din Moldova (PCRR) finanțat de USAID Moldova.
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...