UN NOU SUCCES ÎNREGISTRAT DE OFICIUL NAȚIONAL AL VIEI ȘI VINULUI. Iată ce a reușit să obțină ONVV

14 sep 2020
 
Oficiul Național al Viei și Vinului a trecut cu succes auditul extern de certificare în Sistemul de Management al Calității în conformitate cu standardul internațional SM SR EN ISO 9001:2015. Acest certificat este o realizare care face parte din planul de dezvoltare al ONVV, iar atestarea obținută oferă instrumentele necesare pentru perfectarea metodelor de lucru și creșterea performanței.
 
Adoptarea unui sistem de management al calității este o decizie importantă pentru noi, care ne va ajuta să fim mai competitivi pe termen lung. În calitate sa de instituție publică ce are menirea de a implementa politica privind dezvoltarea sectorului vitivinicol, Oficiul Național al Viei și Vinului pune accent pe un management al calității care va contribui substanțial la dezvoltarea și susținerea sectorului. Obținerea certificării ne permite să punem bazele pentru o evoluție durabilă a ONVV, oferindu-ne instrumente concrete pentru a implementa cele mai bune metode de lucru care ne vor ajuta să obținem performanță”, a declarat Gheorghe Arpentin, directorul Oficiul Național al Viei și Vinului.
 
Evaluarea a fost efectuată în perioada 27-28 iulie de către Organismul de Certificare internațional TUV Austria, care este lider pe piața de certificare și evaluare a conformității și s-a finalizat cu eliberarea certificatului de conformitate ISO 9001:2015. Domeniul de aplicare a Sistemului de Management al ONVV include următoarele servicii:
• gestionarea Fondului Viei și Vinului;
• gestionarea sistemului informațional automatizat SIA Registru Vitivinicol;
• gestionarea producerii produselor vitivinicole cu Indicație Geografică Protejată și cu Denumire de Origine Protejată;
• promovarea produselor vinicole pe piața internă și externă;
• efectuarea analizelor economice sectoriale si studiilor de piața;
• acordarea serviciilor de consultanță, transfer de cunoștințe și inovații.
 
Prin sistemul de management al calității implementat și certificat se garantează că procesele și activitățile desfășurate sunt planificate, controlate și îmbunătățite continuu, pentru a furniza beneficiarilor încredere și satisfacție. Valoarea adăugată adusă de acest act constă în faptul că serviciile furnizate de ONVV îndeplinesc în mod constant cerințele de calitate și prevederile legale în vigoare.

UN NOU SUCCES ÎNREGISTRAT DE OFICIUL NAȚIONAL AL VIEI ȘI VINULUI. Iată ce a reușit să obțină ONVV

UN NOU SUCCES ÎNREGISTRAT DE OFICIUL NAȚIONAL AL VIEI ȘI VINULUI

Iată ce a reușit să obțină ONVV

UN NOU SUCCES ÎNREGISTRAT DE OFICIUL NAȚIONAL AL VIEI ȘI VINULUI. Iată ce a reușit să obțină ONVV

loading ...