VERNISAJUL VINULUI, EDIȚIA DE PRIMĂVARĂ: Organizatorii promit surprize deosebite

08 mai 2024
Pentru o experiență vinicolă de neuitat, rezervați data de 17 mai pentru evenimentul „Vernisajul Vinului: Dăruiește emoții de primăvară”.
 
Cea de-a XXI ediție a evenimentului, dedicată vinurilor albe și rose, este organizată de către Oficiului Național al Viei și Vinului, Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova, și cu suportul partenerului strategic USAID Moldova.

În acest an, Vernisajul Vinului va avea un format nou. Începând cu ediția din această primăvară, în premieră, târgul va fi desfășurat în două părți: o ediție rezervată doar întâlnirilor de afaceri și una deschisă publicului larg.


 
Informația a fost comunicată de către Ștefan Iamandi, directorul Oficiului Național al Viei și Vinului, la conferința națională a industriei viti-vinicole.
 
Vernisajul Vinului adună împreună peste 65 de vinării excepționale și este evenimentul de top pentru pasionații de vinuri și își propune să promoveze cultura vinurilor pe piața internă, aducând în prim-plan calitățile remarcabile ale produselor locale.
 
Pe 17 mai, la Palatul Republicii, mergeți pentru a celebra Vinul Moldovei.
Organizatorii promit că la această ediție ne așteaptă surprize deosebite, inclusiv oportunitatea de a savura vinuri de excepție, premiate la concursuri naționale.
 
Bilete disponibile AICI.

AGROMEDIA este partener media al evenimentului.
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...