VINIFICATORIII DIN MOLDOVA VOR FI VIZITAȚI DE PARTENERII FRANCEZI. Detalii de la webinarul PartnersInWine

13 jan 2022

Oficiul Național al Viei și Vinului, în colaborare cu Camera de Agricultură din Dordogne, Franța, a organizat zilele trecute un webinar destinat beneficiarilor proiectului PartnersInWine, din cadrul programului U4BUSINESS:CONNECTING COMPANIES, anunță AGROMEDIA cu referire la Wine of Moldova.
 
În cadrul evenimentului au fost abordate subiecte ce țin de tipurile de certificare și practicile durabile care ar putea fi adoptate cu ușurință pentru creșterea sustenabilității și producției de vin. Lista a mai cuprins și informații despre internaționalizarea afacerilor și cele mai bune practici de export, posibile surse de finanțare, pași de urmat, bariere și oportunități. La webinar a fost coordonată agenda primei vizitei de studiu ce urmează a fi organizată în R. Moldova pentru partenerii francezi.
 
PartnersInWine implementat de Oficiul Național al Viei și Vinului în colaborare cu Camera de Agricultură din Dordogne (Franța), finanțat și realizat cu susținerea Programului EU4Business urmărește creșterea competitivității produselor vinicole, valorificarea autenticității și orientarea spre consumator. Printre obiectivele sale de bază se numără diversificarea piețelor de desfacere și promovarea vinurilor moldovenești prin programul național și brandul național vinicol „Vinul Moldovei. O legendă vie”.
 
EU4Business este o inițiativă a EUROCHAMBRES, care sprijină regiunea Parteneriatului estic pentru a-și realiza întregul potențial la capitolul creșterea economică și consolidarea relațiilor dintre Uniunea Europeană, statele sale membre și cei șase vecini estici (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina).
Top știri

PLANTAȚIE DE CĂPȘUNI PE LÂNGĂ BISERICĂ. Preotul din Nisporeni a făcut studii în agricultură pentru a-și ajuta comunitatea

24 jun 2022

GRÂUL, ORZUL ȘI PORUMBUL SE IEFTINESC. Fermierii din Australia ar putea obține o recoltă record de grâu

06 jun 2022

MOLDOVA, ȚARĂ AGRARĂ, DAR FĂRĂ UNIVERSITATEA AGRARĂ. Decizia autorităților de a comasa UASM cu UTM a trezit un val de nemulțumiri

29 jun 2022

APICULTURĂ PE TIMP DE RĂZBOI. Cu cât vând anul acesta ucrainenii mierea la export?

15 jun 2022

CÂTĂ APĂ DĂM ALBINELOR VARA? Cum facem un adăpător bun?

13 jun 2022
Din aceeași categorie

PERICOL DE DEZVOLTARE A FĂINĂRII LA VIȚA-DE-VIE! Serghei Tutovan: „Este o ciupercă mai periculoasă decât își imaginează viticultorii”

27 jun 2022

O VINĂRIE A CONSTRUIT PRIMA STAȚIE DE TRATARE A APELOR REZIDUALE DIN MOLDOVA

17 jun 2022

MANA VIȚEI-DE-VIE: BOALA NR 1 DIN PODGORII. Cum aplicăm tratamentele, în funcție de perioada de dezvoltare?

15 jun 2022

ÎN PREMIERĂ, VINURILE MOLDOVENEȘTI FĂRĂ ALCOOL, PREMIATE CU AUR ÎN FRANȚA

13 jun 2022

SPECIALIȘTII PROGNOZEAZĂ O RECOLTĂ DE 100.000 DE TONE DE STRUGURI DE MASĂ ÎN ACEST AN

09 jun 2022

VINIFICATORIII DIN MOLDOVA VOR FI VIZITAȚI DE PARTENERII FRANCEZI. Detalii de la webinarul PartnersInWine

VINIFICATORIII DIN MOLDOVA VOR FI VIZITAȚI DE PARTENERII FRANCEZI

Detalii de la webinarul PartnersInWine

VINIFICATORIII DIN MOLDOVA VOR FI VIZITAȚI DE PARTENERII FRANCEZI. Detalii de la webinarul PartnersInWine

loading ...