VINUL MOLDOVEI, PREMIAT LA CONCURSUL INTERNAȚIONAL WINE CHALLENGE 2024

29 mai 2024
Vinul Moldovei a obținut o recunoaștere excepțională la Concursul Internațional Wine Challenge 2024, unul dintre cele mai prestigioase evenimente din industria vinicolă globală.
 
Vinăriile naționale au reușit să adune un total impresionant de 70 de medalii și mențiuni, aducând în prim-plan calitatea și excelența vinurilor noastre pe scena internațională.
 
Cei 6 norocoși, care au fost apreciați cu medalii de argint sunt: Fautor Winery, Aurelius, DIVUS Winery, Sălcuța, Vinuri De Comrat și Imperial Vin Group  SRL.


 
Mai mult decât un produs, Vinul Moldovei este o emblemă a identității noastre, iar succesele obținute la competițiile internaționale ne demonstrează că avem capacitatea de a produce vinuri care cuceresc lumea.
 
Challenge International du Vin este o competiție organizată sub forma unei degustări în orb și este deschisă tuturor vinurilor și băuturilor spirtoase din struguri din întreaga lume (vrac sau îmbuteliat). Fiecare panel de degustare este compus din 4 membri: un tehnician, un producător, un distribuitor și un consumator informat. Vinurile și băuturile spirtoase câștigătoare sunt astfel o reflectare a gusturilor consumatorilor. Premiul Challenge International du Vin este foarte apreciat de cumpărătorii profesioniști atât din Franța, cât și din străinătate și servește, de asemenea, ca un etalon pentru consumatorii finali.
loading ...