START CAMPANIEI “Ajută un copil”. Cumpără miere pentru a ajuta 10 familii aflate în impas, dar și a susține apicultorii

10 nov 2021

Vorbim despre familia Sobol din satul Bravicea, raionul Călărași. Acum opt ani au dat start afacerii cu gust dulce ce le aduce profit și plăcere. Au peste 130 de familii de albine și de curând au început să dezvolte și turismul apicol. Fiind tineri și activi, soții Sobol și-au mai propus un scop - cel de a ajuta familiile social vulnerabile din localitatea lor. Mai exact, vor să contribuie la bunăstarea celor 38 de copilași care au nevoie de rechizite, cărți, mobilă sau alte bunuri ce le vor permite să obțină cunoștințele necesare la școală.
 

“Anul acesta avem o cantitate mai mare de miere și am decis să combinăm realizarea acesteia contribuind la bunăstarea celor peste 10 familii din satul Bravicea. Îndemnăm pe toți iubitorii de miere să procure un borcan de 3 kg de miere polifloră la prețul de 400 de lei, iar fiecare 100 lei vor fi donați. Puteți comanda la nr. 068468710, livrarea e gratuită. Ne propunem să realizăm acest gest o dată pe săptămână, începând cu data de 13 noiembrie”, a spus Eugen Sobol.
 
Campania „Fii mai Bun, Comandă Acum”, inițiată de echipa „Stupina din Codrii Moldovei” va dura șapte săptămâni și are drept scop să ofere cât mai multe bucurii familiilor neajutorate.
 
 „În cazul când vom reuși să livrăm toate cele 100 borcane de miere polifloră, o să atragem și alți apicultori dornici să ajute aceste familii. Miere este din plin, acum trebuie să găsim și consumatori cu suflet mare care ne vor ajuta să ducem la bun sfârșit proiectul de caritate”
, a menționat apicultorul.
 
Totodată, Eugen și Victoria planifică să dezvolte turismul apicol din țara noastră, așa că au cumpărat o casă țărănească autentică, au renovat-o și începând cu anul viitor își va deschide ușile pentru turiști. Cei care doresc să încerce apiterapia cu zumzet, să guste miere bună și naturală sau pur și simplu să își petreacă timpul util și sănătos, vor fi așteptați cu drag la „Stupina din Codrii Moldovei”.
 

Fii mai #Bun, comandă acum!
Stupina din Codrii Moldovei

0684 687 10
 
 
 

START CAMPANIEI “Ajută un copil”. Cumpără miere pentru a ajuta 10 familii aflate în impas, dar și a susține apicultorii

START CAMPANIEI “Ajută un copil”

Cumpără miere pentru a ajuta 10 familii aflate în impas, dar și a susține apicultorii

START CAMPANIEI “Ajută un copil”. Cumpără miere pentru a ajuta 10 familii aflate în impas, dar și a susține apicultorii

loading ...