COMPANIE DE TOP ÎN DOMENIUL POMICULTURII ANGAJEAZĂ MANAGER DE FERMĂ ȘI MANAGER DE PRODUCȚIE

28 apr 2022
Sunteți specialist în domeniul pomiculturii și căutați un loc de muncă atractiv, într-un mediu interesant, modern, cu o echipă bine consolidată și orientată spre succes, cu un salariu de funcție motivant și oportunități atractive de avansare în carieră?

BB-Obst vă oferă șansa să activați într-o companie europeană, conform celor mai înalte standarde.

Grupul BB-Obst este o companie de top în domeniul pomiculturii și al comerțului cu fructe și operează patru unități moderne de producție agricolă în Brandenburg (lângă Berlin), Saxonia-Anhalt (Halle (Saale)) și în Saxonia (Leipzig și Meißen) în domeniul pomiculturii, al cultivării fructelor cu sâmburi și al fructelor moi.

Grupul de companii recrutează personal pentru locațiile de producție menționate mai sus.
 
Se caută Manager de fermă și Manager de producție în pomicultură.
 
Locurile de producție

Cele patru unități de producție produc mere, prune, cireșe dulci și căpșuni pe suprafețe cultivate cuprinse între 100 și 260 ha. Principala cultură a tuturor fermelor este mărul. Livezile respectă standardele de vârf ale industriei și sunt gestionate în conformitate cu metode moderne de cultivare. Cea mai mare parte a fructelor produse este livrată societății comerciale asociate, iar o parte este vândută prin intermediul canalelor locale de comercializare.
 
Responsabilitățile funcției:

Managerul fermei are responsabilitatea operațională generală pentru unitatea de producție. El/ea este responsabil(ă) de planificarea și organizarea gestionării culturilor (protecția plantelor, fertilizarea, irigații, etc.), precum și planificarea și gestionarea întregului personal. Pe lângă gestionarea culturilor, managerul fermei este responsabil pentru toate resursele de exploatare, supraveghează certificările (de exemplu, GLOBAL G.A.P. și QS) și servește ca persoană de contact pentru părțile interesate externe. El/ea raportează conducerii. Împreună cu managerul de producție, acesta planifică toate procesele de producție.

Managerul de producție este responsabil de implementarea proceselor de producție și le controlează zilnic. Managerul de producție coordonează tot personalul de producție. El/ea se subordonează conducerii.
 
Cerințe:

Managerul de fermă trebuie să aibă mai mulți ani de experiență în gestionarea integrală sau parțială a culturilor de fructe cu sâmburi și fructe moi, precum și în gestionarea unei întreprinderi pomicole.

Managerul de producție trebuie să aibă o experiență solidă în pomicultură și are cunoștințe tehnice bune despre toate procesele de producție.
 
Profilul angajatului:

- Grad ridicat de auto-motivare și entuziasm
- Abilități de negociere și capacitatea de a lucra în echipă
- Gândire antreprenorială și capacitatea de a lucra sub presiune
- Fluent în afaceri în limba germană
 
Persoanele interesate sunt rugate să expedieze CV-ul și o scrisoare de motivare prin e-mail la hr@bb-obst.com.
 
Pentru informații suplimentare puteți ne puteți contacta la numărul de telefon +49 170 233 29 65.
 
Toate documentele de aplicare și informațiile despre aplicant vor fi tratate în mod confidențial.
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate

COMPANIE DE TOP ÎN DOMENIUL POMICULTURII ANGAJEAZĂ MANAGER DE FERMĂ ȘI MANAGER DE PRODUCȚIE

COMPANIE DE TOP ÎN DOMENIUL POMICULTURII ANGAJEAZĂ MANAGER DE FERMĂ ȘI MANAGER DE PRODUCȚIE

COMPANIE DE TOP ÎN DOMENIUL POMICULTURII ANGAJEAZĂ MANAGER DE FERMĂ ȘI MANAGER DE PRODUCȚIE

loading ...