JOI, 16 MARTIE, MOLDAGROTECH (SPRING) DĂ STARTUL CELOR 4 ZILE DE EXPOZIȚII ȘI SEMINARE

15 mar 2023
În acest an, MOLDAGROTECH (spring) revine la Moldexpo cu 4 zile de expoziție și seminare. Ediția, care începe pe 16 martie, va reuni peste 100 de participanți – producători, dealeri, specialiști din domeniul agroindustrial etc. – din 8 țări: Republica Moldova, Austria, Germania, Italia, Letonia, Polonia, Ucraina, Ungaria.

Participanții vor puteavizita expozițiile de tehnică agricolă, material semincer, mijloace de protecție a plantelor. De asemenea, vor putea beneficia de consultații ale specialiștilor, noutăți și ultimele tendințe ale domeniului formează oferta Expoziției internaționale MOLDAGROTECH, care se va desfășura în perioada 16 – 19 martie 2023, la Moldexpo. Ca de obicei, expoziția este însoțită de Târgul puieților și materialului săditor.

Printre multiplele oportunități oferite de expoziție este și cea de școlarizare în agricultură – programul de afaceri al expoziției MOLDAGROTECH (spring) include seminare, mese rotunde, prezentări de mașini agricole performante care vor avea loc în toate cele 4 zile de expoziție.

Oameni de știință, specialiști, experți din domenii legate de agriculutură vor discuta aspecte ce țin de valorificarea investițiilor, finanțarea sectorului (inclusiv pentru instalațiile fotovoltaice), utilizarea panourilor solare; tehnologii moderne de creștere a animalelor și sanitar-veterinare de combatere și profilaxie a bolilor la animale și altele.

O temă actuală care va fi abordată în cadrul programului de afaceri este agricultura de precizie prin aplicarea tehnologiilor digitale.

Evenimentul expozițional beneficiază de suportul tradițional al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova. Moldagrotech spring - 2023 este subventionată de I.P. ODA prin intermediul Programului de promovare a agentilor economici la targuri si expozitii.

Inaugurarea oficială a expoziției va avea loc joi, 16 martie 2023, ora 11:00, în Pavilionul nr.2 al Centrului Internațional de Expoziții MOLDEXPO.

AGROMEDIA este partener media al evenimentului.
loading ...