CE CONDIȚII PREVĂD NOILE GRANTURI DE PÂNĂ LA 40 MII EURO OFERITE DE UE? Detalii

13 jan 2022
Programul UE „Măsuri de Promovare a Încrederii” (EU-CBM V), finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD Moldova, anunță lansarea unui nou concurs de granturi pentru organizațiile de suport în afaceri, asociațiile sectoriale sau organizațiile non-guvernamentale cu experiență în dezvoltarea capacităților antreprenoriale, care vor contribui la crearea de sinergii pentru comunități de afaceri competitive pe ambele maluri ale râului Nistru.
 
Organizațiile selectate vor ajuta afacerile de pe ambele maluri să abordeze prin eforturi comune provocările existente, care au fost intensificate de criza COVID-19. Proiectele propuse trebuie să prezinte o soluție inovativă pentru a rezolva o problemă existentă, comună pentru mediul de afaceri de pe ambele maluri ale Nistrului.
 
Vor avea prioritate propunerile care vor aborda elementele principale, în special: elaborarea/dezvoltarea unei soluții de afaceri, a unui modul de instruire pentru beneficiarii-țintă și o campanie de comunicare si vizibilitate pentru a asigura aprobarea comunității și sustenabilitatea.
 
Participanții la concurs se vor asigura că soluția lor va fi consultată, validată și integrată de beneficiarii vizați și de comunități, acolo unde este cazul (i.e. administrații publice locale, școli profesionale, centre de tineret, asociații de producători, grup de IMMM-uri, mediul academic, etc.) și va continua să funcționeze eficient după finalizarea proiectului, prezentând o foaie de parcurs detaliată, care arată cum vor fi realizate obiectivele stabilite. Propunerile care implică într-o măsură mai mare fetele și femeile vor avea punctaj suplimentar la evaluare.
 
Participanții la concurs pot solicita granturi în valoare de până la 40 000 euro. Contribuțiile proprii și a partenerilor sunt încurajate. Toate activitățile urmează să se desfășoare în perioada martie 2022 – mai 2023. Informații adiționale despre concurs sunt accesibile AICI:
 
Termenul-limită pentru depunerea cererilor cu propunerile de proiect este 04 februarie 2022, ora locală 16:30, la adresele electronice elena.cabac@undp.org și vladimir.paraschiv@undp.org. E nevoie de a include în subiectul mesajului: PNUD Moldova/Oficiul Procurări “EoI22/02415: creare de sinergii pentru comunități de afaceri competitive”.
 
Programul „Măsuri de Promovare a Încrederii” (EU-CBM V) va organiza o sesiune online pentru informarea participanților pe 14 ianuarie 2022, ora 14:00. Cei interesați sunt rugați să se înregistreze accesând acest formular: AICI

„Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD, contribuie la consolidarea încrederii între locuitorii de pe ambele maluri ale râului Nistru, prin implicarea lor în proiecte comune de dezvoltare.
 
Top știri

PETRU MIHOV: Mi-a fost de mirare că în 2021 Rusia a procurat de la noi soiuri roz. În Belarus, în Europa, mai vindem și struguri albi

12 jan 2022

STARTUP-URI ÎN AVANS: Subvenții de 75 milioane lei pentru proiecte agricole la sate, disponibile din anul viitor. Detalii

30 dec 2021

CE SE-NTÂMPLĂ ÎN STUPINE? Apicultorii îngrijorați de temperaturile care ar putea provoca albinele la zborul de curățare

04 jan 2022

VIDEO: PRODUSELE WUXAL DE LA UNIFER X, partenerul optimal al producătorilor agricoli. Ce spune compania „VIORIX-AGRO”

27 dec 2021

VINĂRIA PURCARI A AJUNS PE WALL-STREET. Istoria de succes a lui Victor Bostan și a vinului care a cucerit întreaga lume

03 jan 2022
Din aceeași categorie

TINERII DIN STÂNGA NISTRULUI AU ȘANSA DE A-ȘI LANSA PROPRIA AFACERE. Detalii despre grantul oferit de UE

20 jan 2022

PESTE 3 MII DE PRODUCĂTORI AGRICOLI, BENEFICIARI AI PROGRAMELOR IFAD ÎN 2022. Valoarea totală a granturilor

19 jan 2022

SE CAUTĂ BENEFICIARII DE GRANTURI PENTRU REABILITAREA PĂȘUNILOR. Sumele acordate și condițiile de participare

19 jan 2022

PROGRAM DE GRANT PENTRU GESTIONAREA UNOR DEȘEURI: Condițiile pentru a aplica

18 jan 2022

GRANTURI MARI PENTRU INTERNAȚIONALIZAREA AFACERILOR: Companiile care au beneficiat de suport și sfera lor de activitate

10 jan 2022

CE CONDIȚII PREVĂD NOILE GRANTURI DE PÂNĂ LA 40 MII EURO OFERITE DE UE? Detalii

CE CONDIȚII PREVĂD NOILE GRANTURI DE PÂNĂ LA 40 MII EURO OFERITE DE UE? Detalii

CE CONDIȚII PREVĂD NOILE GRANTURI DE PÂNĂ LA 40 MII EURO OFERITE DE UE? Detalii

loading ...