PRIMA ZI DE EXPOZIȚIE MOLDAGROTECH – CE POȚI VEDEA LA EVENIMENT

16 mar 2023
Cea de-a 41-a ediție a expoziției MOLDAGROTECH, ediția de primăvară, a fost inaugurată astăzi la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”. O gamă variată de mașini și echipamente agricole, tehnologii moderne, inclusiv de digitalizare, creștere intensivă a culturilor, îngrășăminte și produse de protecție a plantelor, dar și material semincer așteaptă vizitatorii în perioada 16-19 martie.

La eveniment participă participa peste 120 de firme din 8 țări: Republica Moldova, Austria, Germania, Italia, Letonia, Polonia, Ucraina, Ungaria.

Ne bucurăm să avem posibilitatea de a organiza astfel de evenimente, importante pentru agricultura Republicii Moldova. Dezvoltarea în agricultură nu poate avea loc fără a ține pasul cu tehnica modernă, utilajul și echipamentele performante.

Această expoziție este destinată producătorului agricol din R. Moldova, furnizorilor de imputuri, tehnică, utilaje, echipamente, dar și Ministerului Agriculturii, unde putem să promovăm acele politici, posibilități de dezvoltare a agriculturii. Ne dorim ca acest eveniment să poată reuni producătorul agricol și furnizorul prin cooperare. Ne dorim mult ca producătorul agricol, în cazul când va identifica o anumită tehnologie performantă ce i-ar aduce un plus valoare în domeniul de actvitate să poate investi, în comun cu alți fermieri, și să poată aduce performanță în agricultură, a declarat Vasile Șerban, secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Industriei Aimentare.

Printre multiplele oportunități oferite de expoziție este și cea de școlarizare în agricultură – programul de afaceri al expoziției MOLDAGROTECH (spring) include seminare, mese rotunde, prezentări de mașini agricole performante care vor avea loc în toate cele 4 zile de expoziție.

Evenimentul expozițional beneficiază de suportul tradițional al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova. Moldagrotech spring - 2023 este subventionată de I.P. ODA prin intermediul Programului de promovare a agentilor economici la targuri si expozitii.

AGROMEDIA este partener media al evenimentului.
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...