FRUCTELE NOASTRE LA MADRID: Gustul face diferența. 11 producători vor participa la Expoziția Fruit Attraction din Spania

30 sep 2021
Merele, strugurii de masă și prunele moldovenești vor fi prezentate la expoziția Fruit Attraction de la Madrid, Spania, care se va desfășura în perioada 5-7 octombrie. 11 companii din Moldova își vor prezenta oferta de fructe la standul comun din cadrul expoziției.
 
La Madrid, Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct vine în calitate de ambasador al sectorului horticol din țară. În prezent, Asociația reprezintă peste 180 dintre cele mai mari și mai avansate companii autohtone de profil. Printre acestea, producători, procesatori, exportatori și furnizori de servicii.
 
„Participarea noastră la Fruit Attraction face parte din obiectivul fixat pe termen mediu, pe care îl numim „Plasarea Moldovei pe harta mondială în calitate de furnizor de încredere de fructe inofensive și deosebit de gustoase”. Avem deja succes la exportul în regiune și acest eveniment reprezintă o platformă bună pentru a ne întâlni și a promova oferta noilor comercianți de fructe, în special din Europa de Vest și, de ce nu, din Africa de Nord”, spune Octavian Olaru, șeful Departamentului  Marketing, Moldova Fruct.
 


În acest an, conform prognozelor, R. Moldova va recolta peste 600 000 tone de mere, de asemenea, țara produce anual 90 000 tone de prune și 130 000 tone de struguri de masă.
 
„Moldova se mândrește cu o poziție geografică unică între Munții Carpați și Marea Neagră, oferind un sol bogat și combinat. Toate acestea conferă produselor un gust superior. Prin urmare, și sloganul Asociației Moldova Fruct este „Gustul face diferența”, a declarat Piet Schotel, consultant extern pentru CBI (Centrul pentru Promovarea Importurilor din Țările în Curs de Dezvoltare).
 
Standul Moldova Fruct se va afla în pavilionul 10, nr. 10E07.

Participarea la acest eveniment este posibilă datorită sprijinului oferit de CBI Olanda, Agenția de Investiții, PNUD Moldova și Corporația Financiară Internațională.
 
Top știri

CE TREBUIE SĂ FACĂ APICULTORII ÎN STUPINE PENTRU A EVITA ROIRILE? Cum poate fi întrerupt roitul?

22 apr 2022

DAVID BECKHAM S-A APUCAT DE APICULTURĂ. Fostul fotbalist intenționează să lanseze o afacere cu miere organică

06 mai 2022

TEHNICA ÎNLOCUIRII REGINELOR. Greșeli frecvente pe care le fac apicultorii

02 mai 2022

EVODIA – SPECIA SALVATOARE A APICULTORILOR. Acest copac nu are concurenți la volumul de miere livrat

29 apr 2022

PREȚURILE AU LUAT-O RAZNA. Cât costă puii, bobocii și rățuștele în acest an?

18 mai 2022
Din aceeași categorie

MOLDOVA, ÎN LISTA PRIMELOR 10 ȚĂRI CU CELE MAI MARI EXPORTURI DE CIREȘ. De ce, însă, obține cel mai mic preț mediu?

19 mai 2022

ÎNCEPE SEZONUL CĂPȘUNELOR CRESCUTE ÎN CÂMP DESCHIS. Prețurile rămân în continuare mari

17 mai 2022

INSPECTORII ANSA, INSTRUIȚI DESPRE EVALUAREA CONFORMITĂȚII FRUCTELOR ȘI LEGUMELOR PROASPETE

13 mai 2022

FERMIERII MOLDOVENI, INTERESAȚI DE INSTALAREA SISTEMELOR ANTI PLOAIE ȘI ANTI ÎNGHEȚ ÎN PLANTAȚIILE DE CIREȘ

13 mai 2022

TURCII VOR SĂ CUMPERE MERELE MOLDOVENEȘTI PENTRU A LE EXPORTA ÎN INDIA

13 mai 2022
Știri recomandate

PRUNELE DE LA TARACLIA AU AJUNS ÎN POLONIA. Alte 5 camioane urmează să fie exportate

11 oct 2021

NOI PIEȚE DE DESFACERE PENTRU FRUCTELE MOLDOVENEȘTI. Producători de pe ambele maluri ale Nistrului prezenți la expoziția din Spania

07 oct 2021

FRUCTELE NOASTRE LA MADRID: Gustul face diferența. 11 producători vor participa la Expoziția Fruit Attraction din Spania

FRUCTELE NOASTRE LA MADRID: Gustul face diferența

11 producători vor participa la Expoziția Fruit Attraction din Spania

FRUCTELE NOASTRE LA MADRID: Gustul face diferența. 11 producători vor participa la Expoziția Fruit Attraction din Spania

loading ...