SEMINAR: Tehnologii moderne de producere a prunelor de soiuri europene

07 mar 2024
Asociația Moldova Fruct în parteneriat cu Proiectului USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova invită toți producătorii de prune la seminarul dedicat tehnologiilor moderne de producere a prunelor.
 
În discuție vor fi puse teme precum: Piețele țintă de export și cerințele lor de calitate pentru prune; Tehnici de planificare și obținere a unei recolte stabile și înalte de prune de calitate înaltă, etc. De asemenea, vor fi organizate aplicații practice în livadă: aspecte importante la tăierea pomilor de prun de diferite soiuri și forme de coroană.
 
Evenimentul va avea loc joi, 14 martie, cu începere la ora 09:30, în restaurantul „Curtea Boierului”, satul Peresecina, raionul Orhei. Gazdă evenimentului este compania „Fani” SRL, administrator Ștefan Bîtlan
 
Experții vorbitori sunt: Alexandra Bîcu- Specialist marketing, Moldova Fruct, Peter Hilsendegen – Cercetător la Centrul de cercetare „DLR Rheinpfalz Oppenheim”, Germania, Alexandra Braghiș – Specialist protecția plantelor, consultant independent.
 
Pentru a participa la seminar este obligatorie înregistrarea. Persoana de contact: Roman Jucovschi, rjucovschi@moldovafruct.md, mob.: +37368855144.
loading ...