INOVAȚIILE BAYER PENTRU COMBATEREA BOLILOR ȘI DĂUNĂTORILOR LA RAPIȚĂ ȘI GRÂU

22 feb 2024
Bayer vine cu soluții noi pentru lupta cu dăunătorii în cultura de rapiță și bolile cerealelor păioase. În cadrul Forumului din acest an, compania a lansat 3 produse inovatoare, care vin să asigure fermierului producții calitative și cantitative. Bayer ține pasul cu necesitățile fermierilor și imperativele timpului.
 
Mihai Gheorghe, Director vânzări Bayer CropScience România și R. Moldova:
Bayer acordă deosebită pieței din R. Moldova, fermierilor de aici. Dorința noastră este ca astăzi să vă arătăm perioada de tranziție în care ne aflăm și cum Bayer este alături de dvs cu produse și soluții noi.
 
Despina Leveanu, Marketing manager pentru culturi industriale Bayer:
Lansăm astăzi noul nostru insecticid foliar: Sivanto Energy. Un produs foarte eficient în combaterea dăunătorilor din cultura de rapiță. Este aliatul fermierilor în lupta cu gărgărița tulpinilor și gândacul lucios.
 
Sivanto Energy este un insecticid foliar pentru combaterea dăunătorilor la rapiță. Acţionează prin contact şi ingestie asupra insectelor dăunătoare atât în stadiul de larve, cât şi ca adulţi. Produsul are o activitate sistemică şi de lungă durată în plante, fiind eficace în combaterea unei game largi de insecte, în special insecte cu aparatul bucal pentru înţepat şi supt.
 
Doru Cimpoca, Marketing manager pentru cereale păioase Bayer:
Venim astăzi în întâmpinarea fermierilor din R. Moldova cu soluții inovatoare pentru controlul bolilor foliare și ale spicului. Avem aici două produse noi: Nativo Forte și Cayunis.
 
Nativo Forte este un fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la culturile de grâu și orz. Conține trei substanțele active: protioconazol, din grupa triazolilor (inhibitori fungici ai biosintezei sterolilor), care are un efect sistemic important şi asigură o protectie de lungă durată. Produsul acționează preventiv și curativ.
 
Cayunis este un fungicid sistemic pentru combaterea agenților fitopatogeni la culturile de grâu și orz. Conține trei substanțele active: bixafen – cu acțiune sistemică și locală, are un spectru larg de activitate, acționând ca inhibitor SDHI, blocând respirația agenților fitopatogeni; spiroxamină – substantă cu acțiune preventivă și curativă și cu foarte bună rezistență la spălarea prin precipitații; trifloxistrobin – fungicid mezostemic care actionează prin blocarea respirației mitocondriale din celulele agenților patogeni.
 
Bayer este aliatul fermierilor în identificarea soluţiilor complexe pentru toate problemele din câmp. Toate produsele create de Bayer sunt aduse pe piață numai după o lungă cale de cercetare.
 
Fermierii prezenți la eveniment în număr mare au împărtășit din experiența pozitivă cu produsele de protecție de la Bayer și s-au arătat interesați să testeze produsele noi. Pentru detalii, vedeți VIDEO.
 
Pentru mai multe detalii despre produsele Bayer, contactați reprezentanții regionali:
  • Eugen Fetescu – Nord 068688476.
  • Radu Raducan – Sud 069720006.
  • Valentina Furdui – Centru-Nord 060762999.
 
 
 
loading ...