AGRITECHNICA, CEA MAI MARE EXPOZIŢIE DE TEHNICĂ AGRICOLĂ DIN LUME, EDIȚIA 2023

31 oct 2023
Cea mai mare expoziţie de tehnică agricolă din lume, cu toți liderii de piață într-o singură locație, Agritechnica de la Hanovra, Germania, anul acesta, se desfășoară în perioada 12-18 noiembrie. Organizatorii anunță 2.800 de expozanţi din 53 ţări, care-și vor expune tehnica în 23 de hale de expoziţie şi spaţii de expunere în aer liber, pe 38 de hectare de spațiu expozițional.
 
De la pulverizatoare de protecție a culturilor, la drone, de la tractoare, la echipamente autonome, de la combine de recoltat, până la sisteme digitale de asistență, Agritechnica oferă întreaga gamă de mașini agricole, permițând fermierilor să ia decizii de investiții în cunoștință de cauză.
 
Cu tema „Green Productivity” care denotă modul în care noile concepte și inovațiile de pionierat asigură productivitatea agricolă, protejând în același timp natura, clima și mediul înconjurător, programul tehnic al Agritechnica oferă numeroase prezentări pe teme precum agricultura inteligentă.
 
Ediția din 2023 va include o Zi internațională a fermierilor dedicată Poloniei și Franței, care este organizată de DLG (Societatea Germană de Agricultură).
 
Desfășurată bianual, „Agritechnica” adună în jur de 450 000 vizitatori din întreaga lume, dintre care, 140 000 sunt vizitatori internaţionali.
 

Agritechnica este organizată de DLG (Societatea Germană de Agricultură). Fondată în 1885, DLG își propune să informeze specialiștii în agricultură din mai mute țări. Bazându-se pe o rețea internațională de experți, precum și companii subsidiare din nouă țări, inclusiv Polonia, DLG organizează peste 30 de expoziții regionale de culturi agricole și animale în întreaga lume, pe lângă expozițiile sale internaționale de top, EuroTier pentru creșterea animalelor și Agritechnica pentru mașini agricole, fiecare având loc în Germania.
 
 
 
loading ...