https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.72 EUR
17.70 USD
0.24 RUB
4.19 RON
0.66 UAH
NOI BENEFICII ÎN ASIGURAREA CULTURILOR DE TOAMNĂ ȘI PRIMĂVARĂ. Ce include pachetul oferit de Agra Asigurări România

NOI BENEFICII ÎN ASIGURAREA CULTURILOR DE TOAMNĂ ȘI PRIMĂVARĂ. Ce include pachetul oferit de Agra Asigurări România

15 sep 2021
Agra Asigurări, compania specializată în domeniul asigurărilor agricole, introduce noi beneficii pentru fermierii români în cadrul pachetelor de reînsămânțare a culturilor. Noutățile din acest an vizează atât culturile de toamnă, cât și cele de primăvară.
 
La culturile de toamnă, rapiță și cereale se acoperă suplimentar riscurile din pachetul de reîntoarcere și daunele produse de dăunătorii specifici acestor culturi. Pachetul de reîntoarcere se extinde și la culturile de primăvară prin acoperirea de riscuri care pot afecta răsărirea și dezvoltarea plantelor în stadiile incipiente.
 
Mai mult, se aduc acoperiri suplimentare și în cazul culturii de viță de vie pentru vin și struguri de masă, prin acordarea unei despăgubiri suplimentare în cazul daunelor provocate de grindină cu începere de la stadiul de vegetație BBCH 85 struguri în pârgă.
 


Directorul General Agra Asigurări România, Horia-Adrian Lupu, declară că:“Agricultura este o afacere tot mai riscantă în ultimii ani datorită schimbărilor climatice care generează riscuri impredictibile. Ne dorim să fim cât mai aproape de fermierii noștri și lucrăm constant să le oferim soluții viabile și noi avantaje pentru a-și proteja munca și culturile.”
 
Riscurile asigurate prin polița Agrar Basis
 
Agra Asigurări oferă fermierilor mai multe produse de asigurare, printre care amintim polița Agrar Basis pentru cultura mare, Agrar Basis pentru Vița de vie și Struguri de masă, polița Sfeclă de Zahăr Universal, Index de Secetă și nu în ultimul rând, polița de asigurare pentru Sere și Solare.
 
Riscurile asigurate prin polița Agrar Basis sunt grindina, incendiul, înghețul, înghețul târziu de primăvară, furtuna/ploaia torențială sau pachetul de reînsămânțare care cuprinde următoarele riscuri: crustă, daune produse de particulele de nisip/ pământ antrenate de vântul puternic, spălarea solului, secetă pedologică în faza de răsărire și daunele produse de dăunători specifici.


 
Pentru seceta pedologică și daunele produse de dăunători specifici se despăgubesc costurile de reînsămânțare cu 15% din suma asigurată, iar pentru celelalte riscuri din pachet se despăgubesc costurile de reînsămânțare cu 20% din suma asigurată pe hectar.
 
Culturile eligibile pentru programul de asigurare Agrar Basis sunt cerealele, porumbul, fructele oleaginoase, leguminoasele, rădăcinoasele, precum și plantele alternative.
 
Despre Agra Asigurări
 
Agra Asigurări este singurul asigurator specializat pe domeniul agricol din România. Din 2016, compania oferă fermierilor cele mai bune soluții pentru prevenirea efectelor climatice, garantând cea mai rapidă și modernă evaluare de daune din Europa.
 
Fermierii se pot înrola online în Portalul Agra Asigurari. Astfel pot beneficia de servicii în format electronic începând cu emiterea ofertelor de asigurare și a polițelor, până la avizarea daunelor și plata despăgubirilor.
 
PREȚ BUN PENTRU POMUȘOARELE TÂRZII: Ofertele către producători sunt din cele mai bune
28 sep 2021
SITUAȚIA EXPORTATORILOR DE LA VAMA ALBIȚA, APROAPE NESCHIMBATĂ. Autoritățile române neagă orice vină
28 sep 2021
LEGEA RAFTULUI, SE PARE, ZACE ÎN SERTARE: Ce se întâmplă, de fapt, în unele rețele de supermarketuri din capitală
28 sep 2021
MOTORINA, AZI MAI SCUMPĂ DECÂT IERI. Ce le-a sugerat fermierilor un director ANRE și ce i-au răspuns ei
27 sep 2021

NOI BENEFICII ÎN ASIGURAREA CULTURILOR DE TOAMNĂ ȘI PRIMĂVARĂ. Ce include pachetul oferit de Agra Asigurări România

NOI BENEFICII ÎN ASIGURAREA CULTURILOR DE TOAMNĂ ȘI PRIMĂVARĂ

Ce include pachetul oferit de Agra Asigurări România

NOI BENEFICII ÎN ASIGURAREA CULTURILOR DE TOAMNĂ ȘI PRIMĂVARĂ. Ce include pachetul oferit de Agra Asigurări România

loading ...