PRODUCĂTORII DIN R. MOLDOVA, LA TÂRGUL INTERNAȚIONAL INDAGRA FOOD

25 oct 2023
În perioada 25-29 octombrie 2023, producătorii moldoveni sunt prezenți la Centrul expozițional Romexpo din București, la cel mai important târg din industria alimentară din România „INDAGRA FOOD 2023”.
 
Tradițional, expozanții de la noi reprezintă standul comun: ”Moldova – un gust deosebit”, care devine deja un brand notoriu, ceea ce ne oferă atât un motiv de mândrie, cât și o responsabilitate enormă pentru menținerea celor mai înalte standarde de calitate. Anul acesta, prezentăm fructe proaspete și uscate, fructe și legume procesate, precum și sucuri.
 
În cadrul evenimentului, expozanții din Republica Moldova își propun să interacționeze cu potențialii parteneri de afaceri, să exploreze  noi oportunități de colaborare și să discute despre plasarea produselor moldovenești pe standurile magazinelor de retail din România.
 
Vă invităm să vizitați și să descoperiți gama diversificată de produse alimentare deosebite, cu gust autentic și calitate superioară oferite de producătorii moldoveni. Vă așteptăm la Standul de țară al Republicii Moldova nr. 30-32, Pavilionul B2 din cadrul Romexpo, o oportunitate de a consolida și facilita relațiilor economice între ambele state, scrie Ambasada Republicii Moldova în România.
 
Târgul Internațional INDAGRA FOOD constituie și o platformă accesibilă, unde se îmbină latura antreprenorială cu cea profesională și în același timp, cea profesională cu cea practică. Prin intermediul degustărilor organizate, avem posibilitatea să ajungem direct la consumatorii de rând, astfel promovând gustul fructelor moldovenești.
 
Standul țării noastre în cadrul expoziției date este organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Agenția de Investiții/Invest Moldova Agency, Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare și Ambasada Republicii Moldova în România
La evenimentul din acest an, 5 companii autohtone vor beneficia de asistența financiară a Suediei și Marii Britanii, în cadrul proiectului PNUD „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului (AdTrade).  

 
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...