VREME CAPRICIOASĂ, DAR CU TEMPERATURI GENEROASE. Meteo, AICI

22 mai 2023
Pentru debutul săptămânii, se prevede vreme capricioasă. Izolat pe teritoriul țării, predominant în orele de zi, vor fi înnorări, temporar accentuate, averse slabe și descărcări electrice. La Sud, toată săptămâna va ploua. Regimul termic, pe parcursul următoarelor 7 zile, va fi stabil. Minima aerului noaptea se va încadra între +9..+15ºC, iar maxima aerului ziua va creștere până la +20..+25ºC.

La Nord, noaptea vor fi +10 grade, iar pe parcursul zilei, se vor înregistra +20 de grade Celsius.

În raioanele din centrul țării, noaptea termometrele vor indica +14 grade, iar în timpul zilei, se vom avea temperaturi de +23 de grade Celsius.

La Sud, săptămâna va fi ploioasă. Valorile termice vor oscila noaptea între +14, +15 grade și ziua, între +25, +26 de grade Celsius.Temperaturile generoase de săptămâna precedentă au favorizat dezvoltarea culturilor. La porumb și floarea-soarelui se atestă răsărirea în majoritatea zonelor. S-a dezvoltat bine răsadul de legume, care a stagnat în zilele anterioare reci. De asemenea, primele cireșe de mai sunt în pârgă și, curând, vor face deliciul pofticioșilor.
loading ...