https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.27 EUR
17.88 USD
0.25 RUB
4.32 RON
0.67 UAH
DOI FERMIERI DIN NORDUL ȚĂRII ÎN TOPUL “OMUL ANULUI 2020”. Cunoaște-i pe câștigători AICI

DOI FERMIERI DIN NORDUL ȚĂRII ÎN TOPUL “OMUL ANULUI 2020”. Cunoaște-i pe câștigători AICI

24 mai 2021
Revista VIP Magazin a desemnat, la 22 mai, câștigătorii premiilor „Omul Anului 2020”. Au fost premiate mai multe personalități din diverse domenii. La categoria “Business Agricol”, doi fermieri - Veaceslav Ciornîi și Tatiana Pavliuc - și-au adjudecat trofeul. Este pentru prima dată când antreprenorii din agricultură sunt incluși în Top.

Titlul de „Femeia de fier din agricultura moldovenească” ar putea fi acordat pe bună dreptate Tatianei Pavliuc, directoarea companiei „Plaiul Bîrlădean” din satul Bîrlădeni, raionul Ocnița.Economistă de profesie, acum câteva decenii Tatiana Pavliuc a ales să-şi dedice viața agriculturii, iar pe ruinele colhozului „Maiak” şi-a construit visul și a lansat o afacere în acest domeniu.

Fiind o femeie ambițioasă, antreprenoarea a muncit mult şi a pus bazele unei întreprinderi de succes, iar pas cu pas, a ajuns să gestioneze aproximativ 1500 de hectare de teren agricol pe care crește livezi, cereale şi legume. În toată această perioadă, a reușit să strângă nu doar recolte bogate, ci şi să adune respect şi admirație din partea celor din jur.

Numele Tatianei Pavliuc a devenit unul sonor în rândurile producătorilor agricoli importanți din țară, fiind un pilon de bază în agricultura din nordul țării. Şi asta pe bună dreptate! A demonstrat că este o femeie puternică, perseverentă, știe să fie în pas cu ultimele cerințe şi nu se teme de greutăți.

“Sunt bucuroasă că munca noastră este apreciată și primim și noi, cei din agricultură, astfel de distincții. Reprezint Nordul Republicii și vreau să specific, că țăranul este talpa țării. Să fiu nominalizată și votată la această categorie, este o onoare pentru mine. În premieră apar într-o astfel de revistă”, a precizat Tatiana Pavliuc
 
Veaceslav Ciornîi este fermierul care știe că agricultură modernă poți face doar atunci când ai răbdare, curaj, încredere, investiții, riscuri, capacitatea de a accepta inovațiile și dorința de a fi util unei civilizații.
 
Veaceslav Ciornîi este antreprenorul care de peste zece ani implementează un know-how în afacerea lui - sistemul No-till. Și iubește pământul. Este prietenul lui cel mai bun!
 
“Am fost surpins atunci când am fost anunțat să am câștigat trofeul „OMUL ANULUI 2020”. Vreau să mulțumesc redacției “Vip Magazin” pentru că au atras atenția și la oamenii din agricultură. Le mulțumesc celor care m-au votat și tuturor celor care mă susțin. Nu îi voi dezamăgi!”, a specificat Veaceslav Ciornîi.
 
 
 
ULTIMA LUNĂ DE VARĂ VINE CU GUST DE... FURTUNĂ. Prognoza meteo pentru următoarea săptămână
02 aug 2021
„AGROCEREALE” ARE UN NOU PREȘEDINTE. Cine este proaspătul șef ales de Adunarea Generală a Asociației afli AICI
30 jul 2021
MIGDALELE DE LA NĂPĂDENI! Le găsiți la Cămara Fest, crescute cu drag de familia Preguza
30 jul 2021
ÎNDEMNUL UE CĂTRE CONSUMATORI: Să respectăm țăranii și agricultura autentică. Ce recomandări ne sunt oferite
30 jul 2021

DOI FERMIERI DIN NORDUL ȚĂRII ÎN TOPUL “OMUL ANULUI 2020”. Cunoaște-i pe câștigători AICI

DOI FERMIERI DIN NORDUL ȚĂRII ÎN TOPUL “OMUL ANULUI 2020”

Cunoaște-i pe câștigători AICI

DOI FERMIERI DIN NORDUL ȚĂRII ÎN TOPUL “OMUL ANULUI 2020”. Cunoaște-i pe câștigători AICI

loading ...