NINGE IAR LA CĂUȘENI. Coadă de camioane ce nu-și pot continua drumul

07 dec 2023
Revin ninsorile și împreună cu ele și problemele. La sudul țării, astăzi a nins iarăși și în raionul Căușeni, tronsonul de drum care duce spre punctul vamal Tudora, camioane cu numere ucrainești stau împotmolite. Transportatorii nu își pot continua traseul din cauza drumului necurățat.
 
Ninge la Căușeni, iar pe traseul național s-a intervenit foarte târziu. Stau camioanele împotmolite pe tronsonul de drum Căușeni Cimișlia. Abia după ce s-a efectuat apel la 112, spre seară a venit camionul cu sare, a declarat Sergiu Stefanco pentru AGROMEDIA.
 
Drumuri înzăpezite şi maşini blocate la frontiera de sud a R. Moldova am avut si la sfârșitul lunii noiembrie, când a nins prima dată în acest sezon. Atunci Poliția de Frontieră anunța porţiuni de drum blocate din cauza stratului de zăpadă de cca 90 cm.
 
Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ziua de vineri continuă cu vreme posomorâtă. Precipitațiile vor cădea izolat, slabe și predominant sub formă de ninsoare. Ziua va ninge la Nord. La Centru și Sud, ninsori vor fi pe timp de noapte. Din cauză precipitațiilor pe alocuri se va forma ghețuș. Vântul va sufla din nord-est slab până la moderat. Noaptea și ziua, temperatura minimă și maximă va fi în jur de -3, 0 grade Celsius.
loading ...