EURO GRAIN EXCHANGE 2024: 2 zile de workshop-uri și perspective de dezvoltare în domeniul cerealier

11 apr 2024
10 și 11 aprilie 2024 - date importante pentru exportatori, fermieri, furnizori de inputuri și experți în comerțul cu cereale. Timp de 2 zile, la București, se desfășoară Euro Grain Exchange - un eveniment excepțional, dedicat prosperei industrii de cereale din Europa Centrală și de Est.
 
Agenda de 2 zile plină de panouri de discuții, cu peste 25 de speakeri lideri în industrie, care vor furniza informații și perspective de dezvoltare a afacerilor din domeniul cerealier.
 
Și sala expozițională sunt amenajate 20 de standuri expoziționale care prezintă tehnologii din industrie, soluții inovatoare, date de piață, consultanță, depozitare cereale, mărci de comerț și logistică.
 
În acest an, evenimentul este la ediția cu numărul 20, unde sunt prezenți 320 de companii și 530 de participanți din 32 de țări, care pun în discuție, pe lângă ultimele tendințe din domeniu, și cele mai stringente probleme: preț, export, Ucraine, cerințe UE etc.
 


Agenda Euro Grain Exchange 2024 a fost concepută pentru a atinge cele mai importante aspecte care îi preocupă pe toți cei implicați în afacerile cu cereale, aducând în atenția participanților perspective inedite pentru acest sector aflat în continuă difersificare și evoluție.
 
Euro Grain Exchange este un summit de primăvară, oferind o perspectivă unică asupra peisajului european al cerealelor, unde comercianții, fermierii, furnizorii de inputuri și profesioniștii din industrie se întâlnesc pentru a discuta despre piața cerealelor în continuă evoluție, pentru a face afaceri și a crea noi parteneriate.
 
loading ...