„TREI BOBIȚE” - NOUTATEA DE LA TÂRGURILE PRODUCĂTORILOR LOCALI

10 mar 2023
Au ales trei pomușoare, cunoscute pentru lista mare de beneficii și întrebuințări, au înființat o plantație, apoi au dezvoltat activitatea până la o mică afacere de familie cu ciclu închis. Este vorba despre Iurie și Rodica Toma, care au introdus pe piața locală sucurile proaspete din cătină și aronie.

De la plantare, până la vânzarea produselor pe care le produc din bobițele pe care le cultivă, toate responsabilitățile sunt pe umerii celor doi soți, ajutați de cei trei copii ai lor.

Munca în câmp nu este ușoară, producerea sucurilor de asemenea presupune efort și responsabilitate, dar cel mai complicat este totuși intrarea pe piață și mărirea listei de consumatori, povestește Rodica Toma pe care am surprins-o pezentându-și produsele în cadrul unui târg.Mergem regulat la târguri. Noi trebuie să interacționăm cu oamenii, să le povestim despre beneficiile produselor noastre, să le dăm să guste, să le explicăm ce este cătina, ce este aronia, la noi sunt cunoscute denumirile din limba rusă ale lor. Noi facem maxim posibil pentru a aduce în fața consumatorilor cel mai bun suc, cu păstrarea integrală a vitaminelor și proprietăților, a declarat antreprenoarea, pentru AGROMEDIA.

În pofida dificultăților, antreprenorii au vise mari, își doresc să mărească plantația, să diversifice lista de produse și să ajungă cu produsele lor la cât mai mulți consumatori. Mai multe detalii despre afacere cu „trei bobițe” a familiei Toma vedeți în acest MATERIAL.
loading ...