ACCES GRATUIT LA INFORMAȚII DESPRE DEZVOLTAREA BUSINESSULUI AGRICOL

19 apr 2024
UCIP  IFAD Moldova a lansat un nou produs educațional în suportul dezvoltării businessului agricol: o platformă e-learning, dedicată dezvoltării afacerilor agricole, numită „Platforma e-learning agri business development center”.
 
Platforma oferă o serie de resurse educaționale gratuite, inclusiv cursuri online, materiale video informative, quiz-uri pentru evaluarea competențelor antreprenoriale și financiare, instrumente de luare a deciziilor financiare, precum și manuale și ghiduri practice pe subiecte de agricultură, antreprenoriat, finanțe.
 
Sunt informații utile atât pentru antreprenorii care fac primii pași în businessul agricol, dar și pentru cei care își doresc să dezvolte afacerea, să se adapteze la schimbările climatice, să acceseze granturi sau credite, să descopere noile tehnologii și inovații din sectorul agricol etc.
 
Aceste resurse sunt concepute pentru a sprijini dezvoltarea competențelor antreprenoriale și a crește competitivitatea și reziliența antreprenoriatului agricol în Republica Moldova.
loading ...