AJUTOR SUB FORMĂ DE MOTORINĂ PENTRU FERMIERI. Verificați lista

14 nov 2023
Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) a finalizat verificarea și stabilirea suprafețelor de teren eligibile preliminare pentru acordarea ajutorului umanitar (motorină) și a întocmit:
 
  • Lista preliminară a potențialilor beneficiari;
  • Lista cererilor de ajutor umanitar (motorină) care sunt în proces de examinare, pentru care au fost solicitate acte suplimentare pentru înlăturarea neconformităților.
 
Lista preliminară a potențialilor beneficiari poate fi vizualizată pe site AIPA și este considerată ca o notificare publică pentru toți solicitanții, iar în cazul în care fermierul nu este de acord cu suprafața eligibilă calculată preliminar, acesta poate reacționa la notificarea publică prin contactarea, în termen de 5 zile, a reprezentanților AIPA în scopul elucidării tuturor circumstanțelor.
 
În cazul în care potențialii beneficiari nu vor reacționa la notificarea publica efectuată de AIPA, aceasta va fi considerată ca acceptare tacită din partea fermierilor și suprafața stabilită va fi luată ca bază la calcularea cuantumului financiar per beneficiar.
 
Lista poate fi vizualizată pe pagina oficială web AIPA la compartimentul „Intervenții ale Guvernului”, rubrica „Ajutor umanitar - 2023” sau accesați linkul.
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...