APRILIE VINE CU TEMPERATURI DE VARĂ. Prognoza meteo pentru această săptămână

01 apr 2024
Luna aprilie vine cu temperaturi ce nu sunt specifice acestei perioade. La început de săptămână, meteorologii prognozează vreme exagerat de caldă, cu valori ce vor urca până la+25, +30 de grade Celsius. Ulterior, temperaturile scad până la +15, +22 de grade Celsius. Minimele nopții se vor situa între +5, +10 grade Celsius. Precipitații nu se prevăd. Cerul se va menține variabil. Marți și miercuri, va fi vânt. Cum va fi vremea în perioada 1-7 aprilie, vedeți mai jos.
 
La Nord, luni vor fi +25 de grade Celsius. În restul perioade, se așteaptă temperaturi de +15, +17 grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice vor oscila între +4, +8 grade Celsius.
 
La Centru, în primele zile ale săptămânii vor fi +28, 24 de grade Celsius. În celelalte zile, se vor înregistra valori termice cuprinse între +17, +19 grade Celsius. În timpul nopții, vor fi +7, +8 grade Celsius.
 
La Sud, luni și marți vom avea temperaturi de vară: +27, +30 de grade Celsius. De miercuri, valorile termice coboară până la +20, +22 de grade Celsius. Noaptea, se vor înregistra +9, +10 grade Celsius.
 
În câmp, sunt în toi lucrările de fertilizare la cerealele de toamnă. Fermierii se pregătesc să înceapă campania de semănat la culturile din grupa a 2-a. În zona de Sud, s-a semnalat înflorirea pomilor de piersic, cais. În unele raioane, la vița-de-vie s-a atestat circulația sevei.
loading ...