BOBOCII ȘI IEPURAȘII, DECORUL PERFECT PENTRU ȘEDINȚE FOTO DE PRIMĂVARĂ

01 apr 2023
Pentru crescătorii de animale, primăvara este o perioadă complicată, dar și foarte frumoasă, în același timp. Este partea anului când se mărește efectivul de animale, datorită apariției tineretului. E zarvă mare la stânile de oi, fermele de vaci, dar și la crescătoriile de păsări.

Însă, pe lângă partea de producție, rentabilitate și profit, atunci când sunt mici, animalele și boboceii ne duc cu gândul la renaștere, la început, la o nouă viață. Dar pentru că sunt foarte drăgălași și adorați, mai ales de copii, iepurașii și rățuștele au devenit, mai nou, decorul perfect pentru ședințele foto de primăvară și cele cu tematică pascală. Pozele ies de poveste, iar pentru micile modele este o experiență unică ce se lasă cu emoții frumoase.Olga Scorpan, fotograf pentru mămici cu burtici, nou născuți și de familie din Chișinău a făcut deja o tradiție ca în preajma sărbătorilor pascale să organizeze ședințe foto cu animăluțe. Sunt printre preferatele clienților, dar și ale ei.

Nu este deloc simplu să lucrezi cu animăluțele și cu copiii mici în același timp, păsările sar, fug, iepurașii de asemenea, dar rezultatul merită efortul. Se întâmplă să repetăm de zeci de ori același cadru până reușesc să prind în poză ce mi-am propus. Copiii reacționează diferit, dar este o experiență memorabilă pentru toți. Mai ales că picii de până la un an pentru prima dată fac cunoștință cu animăluțele pe viu și reușim să imortalizăm reacția și emoțiile lor din acele momente pentru totdeauna, ne-a mărturisit Olga.Prima experiență a Olgăi cu iepurașii în fața obiectivului a fost ședința foto pentru fiica ei mai mare, acum 7 ani, în curtea părinților, în cadru natural și cu urechiați împrumutați de la vecini. Pentru că a înțeles că aceste poze au un farmec aparte și-a propus să organizeze acest tip de ședințe foto anual, dar într-un studiou profesional deja, cu un decor tematic.

Toate ideile cele mai frumoase pornesc de la copiii mei. Primele ședințe foto au fost pentru fetițele mele și tot ele m-au determinat să schimb birul de contabil pe studioul foto și a fost cea mai bună decizie.

Ședințele foto la diferite etape de creștere sunt amintiri unice pentru o viață. Iar shooting-urile cu bobocei și iepurași creează amintiri superbe, povestește fotografa.Pentru ședințe foto orginale, o găsiți pe Olga Scorpan pe pagina de facebook sau instagram.
 
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...