COMBINATULUI DE VINURI DE CALITATE „MILEȘTII MICI” ARE UN NOU ADMINISTRATOR

05 jan 2024
Directorul general al APP, Roman Cojuhari, a prezentat în fața echipei noul administrator interimar al Combinatului de vinuri de calitate „Mileștii Mici”, domnul Alexei Sotnic. Dumnealui activa la întreprindere în poziția de șef al departamentului marketing și vânzări din anul 2018.
 
Este important să menționăm că datorită fostului administrator au început a fi înregistrate succese, dar cum dumnealui a primit un vot important de încredere de la cetățeni, acum are o misiune nobilă în care îi urăm succese. Cum lucrurile bune nu trebuie să se oprească, am făcut alegerea strategică de a promova un lider din interiorul întreprinderii care cunoaște cultura organizațională și procesele, cunoaște tehnologiile moderne de dezvoltare a pieței, și are capacități manageriale necesare. Contăm pe experiența practică a noului administrator și suntem deschiși, ca fondatori, pentru a oferi suport la nevoie, a remarcat Roman Cojuhari.


 
Alexei Sotnic, noul administrator interimar și-a exprimat recunoștința pentru această oportunitate, reafirmând angajamentul de a continua strategia de dezvoltare și inovare care a adus creșteri semnificative atât în numărul turiștilor, cât și în performanțele de vânzări. Domnul Sotnic a subliniat importanța muncii de echipă și a curajului de a explora noi direcții, menționând că anul 2024 se prefigurează a fi unul de consolidare și expansiune.
 
Întreprinderea de Stat Combinatul de vinuri de calitate „Mileștii Mici” este o emblemă a tradiției vitivinicole, având în patrimoniu „Colecția de Aur”, recunoscută în 2005 în Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cea mai mare colecție de vinuri din lume. Cu o istorie bogată și un viitor promițător, Mileștii Mici continuă să fie un simbol al excelenței și inovației în industrie, reprezentând cu mândrie Republica Moldova pe scenele internaționale. Produsele „Mileștii Mici” sunt exportate în majoritatea statelor din UE, dar și în China, Coreea de Sud și Canada.
loading ...