CONFERINȚA „BUSINESSUL FRUCTELOR ÎN R. MOLDOVA” VINE CU NOUTĂȚI FRUMOASE ÎN ACEST AN

01 dec 2023
Conferința Națională „Businessul Fructelor în Republica Moldova” revine cu ediția din acest an. Astfel, pe 7 și 8 decembrie 2023, în incinta Restaurantului Capitoles Park, str. Melestiu St 13a, sunt așteptați toți agricultorii din sectorul producerii fructelor la cel mai important eveniment la nivel național.
 
Noutatea Conferinței din acest an este „Panelul comercial”, o platformă de comunicare directă dintre agricultori, importatori și exportatori de fructe.
 
În cadrul panelurilor tematice și sesiunilor de discuții, producătorii de fructe vor putea cunoaște inovațiile și noile tendințe tehnologice și soluții comerciale pentru întreg lanțul valoric al fructelor. Vor fi puse în discuție subiecte de interes major precum:
  • Evoluția pieței locale și internaționale de fructe, situația actuală și perspective de viitor.
  • Valorificarea potențialului piețelor noi pentru fructele din Republica Moldova. Experiență, lecții învățate și perspective de viitor.
  • Experiența importatorilor de fructe moldovenești pe diferite piețe.
  • Soluții de post-recoltare și logistică.
  • Tehnologii și inovații în pomicultură în condițiile schimbărilor climatice.
  • Sustenabilitatea și digitalizarea business-ului fructelor. Provocări și soluții.
 
La eveniment, vor fi prezenți experți și reprezentanți ai instituțiilor naționale și internaționale de cercetare şi ai furnizorilor de tehnologii din Moldova, Italia, Olanda, Germania, Polonia și România.
 
În premieră, la ediția din acest an va fi organizat un panel B2B destinat discuțiilor și negocierilor cu importatori de fructe din Uniunea Europeană.
 
Conferința „Business-ul Fructelor” se adresează reprezentanților ramurii interesați de evoluțiile din domeniul horticol. Totodată, evenimentul creează atmosfera potrivită pentru contacte cu potențiali parteneri de afaceri și socializare, oferind oportunități de interacțiune și schimb de idei.
Pentru participare la conferință, vă puteți înregistra AICI

Evenimentul este organizat de Moldova Fruct în parteneriat cu Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova și Agenția de Investiții.

AGROMEDIA este partener media al evenimentului.
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...