CURSURI GRATUITE DE INSTRUIRE PENTRU ANTREPRENORII MICI ȘI MILJOCII

01 apr 2024
Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) anunță lansarea instruirilor gratuite destinate antreprenorilor interesați să-și dezvolte afacerea prin intermediul Programului de Ecologizare IMM.
 
Astfel, începând cu data de 16 aprilie 2024, antreprenorii sunt invitați să se alăture Programului de Educație Antreprenorială.
 
Modulul de instruire, cu o durată de 24 de ore, va fi susținut de traineri experimentați și specializați în diverse domenii de business.
 
La finalul modulului, participanții vor fi capabili să elaboreze o strategie de dezvoltare ecologică a companiei, va cunoaște cum să îmbunătățească sistemul de management de mediu al întreprinderii. De asemenea, antreprenorii vor avea capacitatea și avantajul de a aplica la programul de Ecologizare a IMM-urilor.
 
Procesul de înscriere la cursurile gratuite este simplu și accesibil, necesitând completarea unui formular online disponibil la adresa: https://cuts.top/DhnT.
 
Cursurile vor avea loc într-un format mixt, combinând sesiuni de instruire online cu întâlniri practice în mediul fizic. Programul complet poate fi consultat pe site-ul oficial ODA: https://www.oda.md/ro/instruiri
 
Programul de Ecologizare a IMM oferă posibilitatea de a accesa suport financiar nerambursabil de până la 500,000 lei pentru a investi în măsuri de protecție a mediului în cadrul afacerii.
 
Mai multe detalii, găsiți pe pagina Programului: https://www.oda.md/ro/granturi/ecoimm.
Sau apelați Centru de consultanță ODA: +373 22 22 57 99.
loading ...