CURSURI PENTRU AGRICULTORI: Învățăm cum să accesăm subvenții

26 mar 2024
Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău organizează cursuri pentru agricultori: Fermier/fermieră specializat în arboricultură, pomicultură și viticultură. Participanții la curs vor obține informații utile despre accesarea subvențiilor în agricultură.
 
Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie la curs, completați formularul AICI sau sunați la numărul de telefon: 069634161.

Acest program este realizat cu sprijinul Centrului pentru Educație Antreprenorială şi Asistență în Afaceri - CEDA , în cadrul proiectului CREATIVO.
 
Proiectul CREATIVO are drept scop ca tinerii și adulții din Republica Moldova să-și sporească perspectivele de angajare pe piața muncii în baza programelor de instruire relevante, dezvoltate în cadrul instituțiilor de învățământ profesional tehnic.
 
Proiectul va contribui la fortificarea capacităților instituțiilor de învățământ profesional tehnic, astfel ca acestea să livreze în mod eficient cursuri elaborate în parteneriat cu și pentru companiile din sectorul privat. Un alt scop este îmbunătățirea activităților economice și antreprenoriale la nivelul instituțiilor profesional tehnice, astfel încât elevii să obțină competențe profesionale relevante, iar instituțiile să genereze venituri.
 
Implementarea proiectului este susținută financiar de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare, Fundația Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED Moldova) și Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) din Republica Moldova.
loading ...