DIRECTORUL „MOLDSILVA”, VALERIU CAISÎN, A PLECAT DIN FUNCȚIE

15 mar 2024
Agenția „Moldsilva” a rămas fără conducător. Directorul, Valeriu Caisîn, a plecat din fumcție. Ministerul Mediului nu are, deocamdată, altă candidatură pentru acest post. Anunțul a fost făcut public printr-o postare pe Facebook pe pagina noului ministru și a Ministerului Mediului.
 
Ministrul Mediului, Sergiu Lazarencu, a anunțat că a luat act de cererea de demisie a directorului Agenției Moldsilva, Valeriu Caisîn. Potrivit lui Valeriu Caisîn, aceasta a fost o decizie personală și în continuare își va desfășura activitatea în domeniul silviculturii.
 
Curând voi identifica un nou director capabil și dedicat, care să preia conducerea și să asigure realizarea rapidă și eficientă a obiectivelor agenției. Moldsilva este autoritate administrativă centrală în domeniul silviculturii și cinegeticii, care exercită funcțiile în contextul promovării politicii de stat: lucrări de extindere, regenerare, conservare și folosirea rațională a resurselor forestiere, a declarat Ministrul Mediului, domnul Sergiu Lazarencu.
 
Am motive personale pe care nu aș dori să le împărtășesc cu opinia publică. (...). Cererea de demisie a fost depusă azi și începând de luni nu voi mai fi în funcția de director, a comunicat Valeriu Caisîn, pentru TV8.
 
În timpul ceremoniei de învestire a noului ministru, Sergiu Lazarenco, Dorin Recean a menționat că una din sarcinile sale trebuie să fie și restructurarea Agenției „Moldsilva”.
 
Valeriu Caisîn a deținut funcția de director „Moldsilva” din septembrie 2019 până în prezent.
loading ...