DUPĂ PLOI, VREMEA SE ÎNCĂLZEȘTE. Ce temperaturi vom avea la sfârșit de martie, AICI

25 mar 2024
Deși începem săptămâna cu ploi, vânt și vreme rece, în următoarele zile vremea se încălzește și vom avea parte de timp frumos. Temperaturile vor crește treptat de la +4, +9 până la +20, +24 de grade Celsius. La Nord, încă se menține riscul de îngheț pe timp de noapte. Cerul va fi noros la început de perioadă și variabil în restul zilelor. Cum va fi vremea în Moldova în perioada 25-31 martie, vedeți mai jos.
 
La Nord, la început de săptămână vor fi +4, +10 grade Celsius. Ulterior, temperatura crește până la +15, +20 de grade Celsius. Noaptea, se prevăd 0, +7 grade Celsius. Pentru noaptea de miercuri, meteorologii transmit -1 grad. Ploi sunt prognozate pentru joi.
 
La Centru, luni și marți va ploua. Va fi rece la începutul perioadei: +7 grade Celsius, dar temperaturile vor crește până la +17, +22 de grade Celsius. Pe parcursul nopții, se vor înregistra +5, +10 grade Celsius.
 
La Sud, ploi sunt prognozate pentru zilele de luni și marți. Maxima zilei se va situa între +9, +14 zile în primele zile ale săptămânii, dar vor crește până la +20, +24 de grade Celsius.
 
În perioada următoare, la culturile de toamnă va continua înfrățirea, izolat va începe alungirea paiului. La culturile pomicole va continua umflarea și desfacerea mugurilor, izolat va începe desfacerea primelor frunze. Plantațiile cu viță-de-vie se vor afla încă în stare de repaus vegetativ, izolat se va semnala circulația sevei.
loading ...