ÎNCĂ UN SECRETAR DE STAT LA MAIA: Responsabil de identificarea donatorilor

24 jan 2024
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare anunță că își va extinde echipa. Astfel, în organigrama instituției va mai apărea încă un secretar de stat. Acest lucru a fost aprobat, astăzi, de Executiv.
 
Prin instituirea acestei unități, vom consolida echipa ministerului și vom putea aborda într-un mod mai cuprinzător provocările cu care se confruntă sectorul agricol. Frecvența crizelor impune nevoia urgentă de a adapta modelele de afaceri în agricultură. Prin know-how, extensie rurală și identificarea de noi piețe, dorim să reducem impactul negativ al acestor crize asupra comunității agricole, a menționat secretarul de stat Vasile Șarban, în cadrul ședinței.
 
Noul secretar de stat va fi responsabil de identificarea potențialilor donatori, de negocierea proiectelor de asistență tehnică și financiară în agricultură, precum și a acordurilor de comerț.
 
În prezent, organigrama Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova sunt 3 poziții de secretar de stat, un secretar general al ministerului și un secretar general adjunct. Cele 3 funcții de secretar de stat sunt deținute de către: Vasile ȘARBAN, Andrian DIGOLEAN și Iurie SCRIPNIC. Cine va deține noua funcție ministerul încă nu a anunțat.
loading ...