METEO. Cum va fi vremea în ultima săptămână din an, vedeți AICI

26 dec 2022
Nici de Revelion nu vom avea parte de zăpadă. Încheiem anul cu temperaturi pozitive, mai înalte decât norma pentru această perioadă. La început de săptămână, izolat, sunt posibile precipitații sub formă de ploi slabe.
Temperaturile maxime vor oscila între +2, +7 grade, iar minimele vor porni de la +3 și nu vor coborî mai jos de -4 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, presiunea atmosferică – ridicată. De Revelion, vor fi +2, +7 grade Celsius.

La Nord, ziua vor fi +2, +5 grade Celsius, cu excepția zilei de vineri, când se vor înregistra +3, +6 grade Celsius. Pe parcursul nopții, valorile termice vor indica -5, +1 grad.

În raioanele din centrul țării, ziua vom avea +3, +6 grade Celsius. Minimele vor oscila între -4 și +2 grade Celsius.

La Sud, temperaturile maxime vor urca până la +4, +7 grade, iar pe parcursul nopții, se vor înregistra 0, -3 grade Celsius.Condițiile agrometeorologice prognozate pentru această perioadă vor fi în general favorabile pentru iernatul culturilor de toamnă și celor multianuale.     

Culturile de toamnă. Culturile de toamnă se vor afla în fond în stare de repaus vegetativ, doar în unele zile va fi posibilă vegetația slabă a acestora în orele de zi.

Culturile pomicole și vița de vie se vor afla în stare de repaus vegetativ.
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...