METEO. Noiembrie vine cu o ușoară scădere a temperaturii

30 oct 2023
Noiembrie vine cu o ușoară scădere a temperaturii și averse slabe de ploaie. Chiar și așa, vremea se menține blândă, cu valori termice confortabile. Maximele zile vor oscila între +20, +25 de grade în ultimele zile de octombrie, iar noiembrie ne aduce valori de +15, +20 de grade Celsius. Noaptea, minimele vor indica +5, +15 grade Celsius. Miercuri și joi posibil să plouă slab. Cum va fi vremea în Moldova, vedeți mai jos.
 
La Nord, valorile termice vor coborî ziua de la +20, la +15 grade Celsius. Pe parcursul nopții, vor fi +5, +10 grade Celsius. Ploi sunt prognozate pentru miercuri.
 
La Centru, maximele zilei vor oscila între +23, +18 grade Celsius. În timpul nopții, mercurul din termometre va indica +8, +13 grade Celsius. Miercuri și joi va ploua slab.
 
La Sud, ziua vom avea temperaturi cuprinse între +20, +25 de grade Celsius. Valorile minime vor oscila între +10, +15 grade Celsius. Ploi sunt așteptate joi.
 
Ploile căzute pe parcursul săptămânii trecute au completat rezervele de umiditate productivă în stratul arabil al solului preponderent în jumătatea de nord a țării și au îmbunătățit ușor condițiile pentru semănatul, creșterea și dezvoltarea culturilor de toamnă. La grâul de toamnă, pe unele semănături s-a atestat germinarea semințelor și răsărirea. Gospodăriile agricole au continuat semănatul culturilor de toamnă.
 
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...