TÂRG DE CARIERE PENTRU ABSOLVENȚII INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PROFESIONAL TEHNIC

16 apr 2024
Absolvenții instituțiilor de învățământ profesional tehnic cu profil agricol au avut ocazia să interacționeze cu potențialii angajatori, în cadrul unui târg de cariere.
 
Circa 100 de absolvenți de la 8 instituții de învățământ profesional tehnic din nordul țării au participat la târgul de cariere organizat la Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul. Elevii au avut posibilitatea să interacționeze la direct cu reprezentanți ai 13 companii despre procedura de angajare, specificul locurilor de muncă și beneficiile pe care le au angajații.


 
La târg au fost prezentate oferte de muncă în diverse domenii: agronomie, horticultură, zootehnie, siguranța produselor agroalimentare, silvicultură, selecția culturilor agricole ș.a. De asemenea, au fost organizate mai multe activități interactive, workshop-uri și sesiuni de prezentare a companiilor.
 
Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educației și Cercetării, în colaborare cu Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul, și face parte din cele 11 târguri de cariere în învățământul profesional tehnic desfășurate în perioada 22 martie - 24 aprilie curent.
loading ...