VREMEA CONTINUĂ SĂ SE RĂCEASCĂ. Se așteaptă ploi puternice

06 nov 2023
Temperaturile continuă tendința de scădere și în această săptămână, rămânând, totuși, destul de caldă pentru această perioadă. Precipitațiile se mențin și ele în cantități însemnate. Astfel, dacă la început de săptămână maximele vor indica +20 de grade, ulterior, valorile termice nu vor urca ziua mai mult de +15 grade Celsius. Minimele vor oscila între +3, +10 grade Celsius. Ploi sunt prognozate pentru miercuri, joi și duminică. Cum va fi vremea în Moldova în perioada 6-12 noiembrie, vedeți mai jos.
 
La Nord, pe parcursul zilei se vor înregistra temperaturi de +15 grade la început de săptămână și +10 grade, începând cu ziua de miercuri. Noaptea, valorile termice vor oscila între +2, +5 grade Celsius.
 
La Centru, maximele vor porni de la +18 grade Celsius și, ulterior, vor coborî până la +13 grade Celsius. Noaptea, temperatura va varia între +5, +9 grade Celsius.
 
La Sud, începem săptămâna cu temperaturi destul de generoase: +20 de grade Celsius. Pe parcurs, acestea scad până la +15 grade Celsius. Minimele vor indica +7, +11 grade Celsius.
 
Precipitațiile de săptămâna trecută au îmbunătățit rezervele de apă din stratul productiv al solului care, în mare parte, lipseau. Asta permite fermierilor să efectueze lucrările de pregătire pentru iarnă a plantațiilor multianuale. În majoritatea gospodăriilor s-a încheiat semănatul de toamnă. Pe alocuri, culturile au și răsărit.
 
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate
loading ...