VREMEA SE ÎNCĂLZEȘTE SIMȚITOR. Meteorologii transmit +18 grade Celsius

05 feb 2024
Avem parte de un început de februarie cald. Săptămâna aceasta, se așteaptă temperaturi de primăvară. Meteorologii transmit +13 grade la Nord, +16 la Centru, iar la Sud se încălzește până la +18 grade Celsius. Pe timp de noapte, temperaturile vor coborî până la +2 grade la Nord, +5 la Centru și +7 la Sud. Luni și marți, izolat va ploua. Cerul se va menține predominant noros. Luni, se vor semnala intensificări ale vântului până la 55 m/s. Cum va fi vremea în Moldova în perioada 5-11 februarie, vedeți mai jos.
 
La Nord, pe parcursul zilei mercurul din termometre va oscila între +7 și +13 grade Celsius. Minimele nopții se vor situa între 0 și +2 grade Celsius. Luni și marți posibil să plouă.
 
La Centru, valorile maxime se vor situa între +11 și +16 grade Celsius. În timpul nopții, termometrele vor indica +3, +5 grade Celsius. Pentru ziua de luni, meteorologii transmit ploi.
 
La Sud, se vor înregistra temperaturi primăvăratice. Ziua, se va încălzi până la +15, +18 grade Celsius. Noaptea, vor fi +5, +7 grade Celsius. Aici, ploi nu se prevăd.
 
Condițiile agrometeorologice prognozate în această perioadă vor fi satisfăcătoare pentru iernarea culturilor de toamnă și plantațiilor multianuale. Culturile de toamnă și plantațiile multianuale se vor afla în stare de repaus vegetativ
 
 
loading ...