TRATEAZĂ SEMINȚELE ÎN SIGURANȚĂ CU AUSTRAL® PLUS. Echipamentul de protecție îl primești cadou

21 jul 2023
Pentru că este compania care susține agricultura responsabilă și tratarea în siguranță și eficientă a semințelor, Syngenta oferă cadou Echipament de protecție la cumpărarea produsului Austral® Plus.

Astfel, pentru fiecare bidon de 20 litri Austral® Plus + 5 litri adjuvant AG 40 R cumpărat, fermierii vor primi câte un echipament (kit) profesional de protecție pentru operatorii ce tratează semințele de cereale.În kit sunt incluse: mască de protecție 3M, ochelari de protecție, o pereche de mănuși din nitril și un combinezon de protecție. 

Kiturile de protecție se eliberează de către distribuitorul de la care cumpărați produsul, la facturarea mărfii.
 
Austral® Plus este un insecto-fungicid pentru tratarea semințelor de orz și grâu. Se prezintă ca un amestec complex din 2 substanțe active (fungicid și insecticid), care se completează reciproc, iar plantele beneficiază de un efect fito-tonic (răsărire mai rapidă, uniformă, vigoare sporită pentru plante). Folosirea adjuvantului AG 40R ajută la efectuarea unui tratament de calitate; soluția acoperă mult mai bine fiecare sămânță, crește viteza de tratat și semințele se usucă mai repede.
 

Pentru mai multe detalii te invităm să contactezi reprezentantul Syngenta din zona ta.

Sau puteți trimite solicitarea și on-line la corporate.moldova@syngenta.com.
loading ...