VINURILE MOLDOVENEȘTI, LA RO WINE – INTERNAȚIONAL WINE FESTIVAL OF ROMÂNIA

17 mai 2022
În zilele de 21 și 22 mai, la București, va avea loc festivalul RO Wine – Internațional Wine Festival of România, unde vor participa și 12 mici producători de vinuri din Republica Moldova, sub umbrela brandului vinicol de țară „Wine of Moldova. A legend alive”.

Evenimentul va fi o adevărată desfătare a simțurilor pentru pasionații de vinuri de calitate. De asemenea, profesioniștii din domeniul HoReCa vor avea ocazia să descopere excelența vinurilor artizanale, de autor, premium și să lege prietenii și parteneriate cu producătorii acestora.

Stand-urile etichetelor reprezentative ale vinurilor din Republica Moldova vor fi prezente la eveniment, alături de vinurile românești și internaționale atent selecționate.

RO-Wine va găzdui și o zonă „Gourmet Experience”, care se va afla în apropierea celei de expunere a vinurilor, unde producătorii deliciilor autohtone și internaționale le vor oferi spre degustare și vor crea asortări de vin cu mâncare.

Chef-ii își vor etala talentul în stațiile special amenajate pentru „live cooking”.

Participarea micilor producători de vinuri din Moldova la acest eveniment este posibilă datorită suportului financiar oferit de proiectul USAID Moldova, Agricultura Performantă în Moldova.
 
loading ...