TÂRGUL DE FLORII ȘI AL CADOURILOR DE PAȘTI. Când și unde, vedeți AICI

04 apr 2023
În perioada 6 - 9 aprilie, în ajunul Floriilor și a Sfintelor Sărbători de Paști, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO vă invită la Târgul de Florii și al cadourilor de Paști.

Tîrgul de Florii devine un spaţiu în care tradiţiile se  întâlnesc cu modernul. Este evenimentul în care ţesăturile tradiţionale, portul popular, vasele de ceramică, obiectele de lemn, ouăle încondeiate şi podoabele sunt expuse alături de articole vestimentare moderne, accesorii, articole pentru casă şi grădină. Atmosfera de sărbatoare este completată de o ofertă culinară bogată de la producători locali.

Peste 70 de companii participante vor prezenta vizitatorilor o gamă largă de produse alimentare: ouă vopsite, cozonaci, pască, delicatese din carne, produse lactate, mirodenii, dulciuri și multe alte bunătăți.

Tot la Târg veți putea cumpăra cadouri, suvenire, haine în stil național, jucării, vase, bijuterii, cosmetice și parfumuri, accesorii, obiecte de artizanat, broderie de autor etc. 

Alte peste 20 de companii vă vor oferi o mare varietate de flori, puieți de pomi fructiferi și semințe.

Producătorii și distribuitorii de produse alimentare și industriale, haine pentru copii și adulți, textile de uz casnic, meșteșugari populari, magazine de cadouri, companii de suveniruri și ateliere de creație își vor prezenta produsele.

Organizatorii promit că la Târgul de Florii 2023 veți beneficia de prețuri speciale!

Programul târgului: 6 - 9 aprilie; între orele 10.00 și 18.00.

Adresa: Chișinău, strada Ghioceilor 1, Centrul expozițional Moldexpo. Pavilionul Nr.3.
loading ...