EURO GRAIN EXCHANGE 2024: Fermierii, furnizorii și profesioniștii, la masa de discuții

06 mar 2024
Bucureștiul va găzdui în perioada 10-11 aprilie 2024 Euro Grain Exchange - un eveniment excepțional, dedicat prosperei industrii de cereale din Europa Centrală și de Est.
 
Vor fi 2 Zile de interacțiune cu Lideri din Industrie. Euro Grain Exchange oferă participanților o platformă unică pentru a construi relații, a face schimb de idei și a explora oportunități de colaborare cu potențiali parteneri, colegi și clienți din întreg sectorul agro-business din Europa și nu numai. Cei care rezervă un stand expozițional își pot prezenta brandul mai vizibil și pot atrage jucători cheie. Opțional, va fi organizată o vizită la terminalele de cereale din Portul Constanța.
 
La eveniment, și-au anunțat participarea peste 25 de vorbitori de Top din întreaga regiune EMEA, incluzând Grecia, Spania, România, Polonia, Bulgaria, Italia, Turcia, Irlanda, Ucraina, Țările de Jos, Croația, Tunisia, Serbia, Ungaria și multe altele.
 
Publicul evenimentului include diverse sectoare de profesioniști din industrie și companii agricole, precum fermieri, comercianți, experți în logistică, procesatori, inputuri, specialiști în depozitare, profesioniști în finanțe și multe altele. Evenimentul din 2023 a reunit peste 600 de profesioniști din comunitatea de afaceri cu cereale din 35 de țări.
 
Euro Grain Exchange este un summit de primăvară, oferind o perspectivă unică asupra peisajului european al cerealelor, unde comercianții, fermierii, furnizorii de inputuri și profesioniștii din industrie se întâlnesc pentru a discuta despre piața cerealelor în continuă evoluție, pentru a face afaceri și a crea noi parteneriate.
 
În acesta an, AGROMEDIA este partener media al evenimentului.
 
Teme de interes major care vor fi puse în discuție
 
  1. Formarea Originii Noii Superputeri - BBS, Viitorul Sustenabilității Și Securității Alimentare Pentru Europa. 
  2. Reconectarea Regiunii Dunării.
  3. Importanța Mării Negre Ca Factor De Preț. Tendințe Globale Și Redirecționare. Amenințări Macro, Aspecte Economice, Rate De Schimb, Fonduri Și...Cripto
  4. The Rivers Of Vegoils - Network That Feed The World. An Underestimated Market. Consumers & Suppliers. EU Rules For Emissions To Be Implemented
  5. Cererea care a salvat sezonul: Africa de Nord, Turcia, Italia și Grecia
  6. Provocările legate de lanțul de aprovizionare și volatilitatea inputurilor – rate de transport, îngrășăminte, sondaje, aspecte juridice
 
Când: 10-11 Aprilie 2024.
Unde: București.
Adresa: Radisson Blu Hotel Congress Centre.
Tip eveniment: Discuții, Bursă & Mese rotunde.
 
Biletele le puteți procura AICI. (Se aplică reduceri de grup).
 
Standuri: https://eurograinevents.com/en/book-a-stand.html

Date de contact:
registrations@eurograinevents.com
office@eurograinevents.com
 
 
loading ...